impreza rekreacyjno sportowa..... kto chce spaceruje, kto chce biega, a jak chce wygrać to biegnie szybciej, nikogo nie faworyzuje, ale wydaje mi się, że na darmo bijecie pianę, najlepiej napiszcie do organizatora, żeby stworzył dla każdego dziecka indywidualną kategorie z dystansem i wygraną oczywiście! To była zabawa i dzieci rywalizowały między sobą, a widziałem rodziców co swoje dzieci "dopingowały".... na przerost. szkoda ze pogoda nie dopisała, bo czekając na losowanie nagród maluch mi zmarzł.
Panie Tato ja ze swoją pociechą jeżdżę na różne zawody. Córka bawi się biegami i kolekcjonuje medale za udział sprawia to jej wielką frajdę mi również bo widzę jak co raz lepiej biega choć nie raz przybiegała albo przychodziła ostatnia.
Widziałem tez nie raz jak rodzice za ręce ciągną dzieci bo ego rodziców jest przerośnietę.
Ogólnie impreza ok, rodzice powinni wyluzować i docenić dzieci że im się chciało i dzisiaj z maluchami np do kina.
dokladnie. chodzi tu o zabawe. o to zeby dzieci mialy frajde. ale jednak powinny wiedziec wczesniej, ze np beda biegly dluzsza trase... bo to inne przygotowanie i inny stroj. a nie bez wczesniejszej informacji. i tylko o to chodzi.
byla zmiana. krasnale i dzieci 7-9lat mialy startowac na jednakowym dystansie. a tak sie nie stalo. dzieci 7-9lat biegly chyba z 500-600m - czyli dwa razy wiecej. dla niektorych (tych nietrenujacych) bylo to zdecydowanie za duzo.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.