~~ napisał(a): ~~Gizmo napisał(a): Zabawka dla władzy jak kwiatek do kożucha panowie władcy, informację turystyczną uprawia się poprzez aplikacje na smartfony. Czy wam jeszcze nikt tego nie powiedział jeśli nie to, Ja Gizmo wam to mówię. To jeszcze jeden lokalik miejski bezmyślnie wykorzystany. Turyści już są samodzielni jeśli mają do tego narzędzia. A siedziby prezia podziwiać naprawdę nie chcą. Majestat władzy buduje się poprzez danie możliwości społeczności do kreatywnego życia i rozwijania się a ten punkt to ma co rozwijać chyba tylko przekonanie własne jacy jesteśmy piękni i wspaniali pamiętajcie władcy to tylko wasze prostackie wyobrażenia.
Biadolisz kochaneńki. Sporo podróżuję jako turysta i w wielu miastach nawet sporo mniejszych od Bolesławca są biura informacji turystycznej. Zwykle jak odwiedzam nowe miasto o o taki właśnie punkt pytam. Internet swoją drogą. Ale nic nie zastąpi kontaktu z człowiekiem. Czasem w 15 min dowiem sie więcej niz przez dzień siedzenia na necie.
Nie musisz się chwalić że nie umiesz posługiwać się netem. Każdą podróż przygotowuję poprzez internet a informacje turystyczne bardzo dobrze uzyskuje poprzez portale społecznościowe miejsc które chcę odwiedzić jeśli nie ma zinformatyzowanej informacji turystycznej bo umiem rozmawiać z ludźmi.
Bo jeśli informacja turystyczna jest dobrze zinformatyzowana to czasami nie ruszam czterech liter z domu albo jadę oglądać w realu ale wtedy wiem że warto.