~~Szarawa Diaskia napisał(a): o czym piszesz ?? zdenerwowanie?? Tu chodziło o życie człowieka , a Ty pytasz o mandat? jest nowy przepis który reguluje takie rzeczy. Nie jechał szybko bo mus się tak podobało tylko było zagrożone życie jego dziecka. Widzisz różnice?
~~Ognistorudy Pomidor napisał(a): brakuje jeszcze jednej informacji - kierowca zostal ukarany mandatem za szybka jazde? czy jego zdenerwowanie bylo wystarczajaca kara?Goń się leszczu
ramaj napisał(a): I co tu chwlić.Zapominacie ,ze policja jest od tego aby pomagac.Wielkie mi mecyje - spełnili to co do nich nalezy,a wy chwalicie słup za to ze stoi prosto.Naród jest tak oglupiały,ze cieszy się z kazdego ludzkiego odruchu policji,bo kojarzy ich tylko z mandatami i trakuje jako wladzę.
~~Szarawa Diaskia napisał(a):ramaj napisał(a): I co tu chwlić.Zapominacie ,ze policja jest od tego aby pomagac.Wielkie mi mecyje - spełnili to co do nich nalezy,a wy chwalicie słup za to ze stoi prosto.Naród jest tak oglupiały,ze cieszy się z kazdego ludzkiego odruchu policji,bo kojarzy ich tylko z mandatami i trakuje jako wladzę.
Pisz Co chcesz, a ja jeszcze raz dziękuje Panom Policjantom. Zachowali się naprawdę super.
ramaj napisał(a):~~Szarawa Diaskia napisał(a):ramaj napisał(a): I co tu chwlić.Zapominacie ,ze policja jest od tego aby pomagac.Wielkie mi mecyje - spełnili to co do nich nalezy,a wy chwalicie słup za to ze stoi prosto.Naród jest tak oglupiały,ze cieszy się z kazdego ludzkiego odruchu policji,bo kojarzy ich tylko z mandatami i trakuje jako wladzę.
Pisz Co chcesz, a ja jeszcze raz dziękuje Panom Policjantom. Zachowali się naprawdę super.
Oczywiście ,ze dziękuje się należy,też bym podziękował.Tylko to zaden wyczyn - spełnili swój obowiązek.Policja jest wlasnie dla nas na takie m.in. sytuacje.
ramaj napisał(a):~~Szarawa Diaskia napisał(a):ramaj napisał(a): I co tu chwlić.Zapominacie ,ze policja jest od tego aby pomagac.Wielkie mi mecyje - spełnili to co do nich nalezy,a wy chwalicie słup za to ze stoi prosto.Naród jest tak oglupiały,ze cieszy się z kazdego ludzkiego odruchu policji,bo kojarzy ich tylko z mandatami i trakuje jako wladzę.
Oczywiście ,ze dziękuje się należy,też bym podziękował.Tylko to zaden wyczyn - spełnili swój obowiązek.Policja jest wlasnie dla nas na takie m.in. sytuacje.