~~Karmelowy Tytoń napisał(a): Wandale zniszczyli!!! A dlaczego ci , którzy na siłę chcą byc wybrani--- zapełniaja moja skrzynkę na korespondencję, nie pytając, mnie o pozwolenie ???/ Wyciągając korespondencje, lecą mi ma głowę plakaty wyborcze !! Ito sprytnie i oszczędnie !1 na jednym dwie osoby : jeden starszy- bujny zarost, drugi młody zupełnie łysy !!! Czy ja mogłabym, się gdzieś odwołać, Bo ja sobie, nie życzę, aby tacy samozwańczy , zachłanni , ludzie, których, ja nie znam --gościli w mojej skrytce !!! Czy to wdłg. piszącego jest dobre , reklamowanie siebie ????? Na pewno NIE !! Ja mogę popierać, ludzi, których znam, którzy czegoś dokonali, o których słyszałam---- a nie ,ludzi , którzy podstępnie , zapychają, skrytki, swoim chciejstwem !!! I jeszcze, maja nadzieje, że będe, na nich głosować. Żenujące i podłe zachowanie !!!!
~~Niebieska Imperata napisał(a):~~Karmelowy Tytoń napisał(a): Wandale zniszczyli!!! A dlaczego ci , którzy na siłę chcą byc wybrani--- zapełniaja moja skrzynkę na korespondencję, nie pytając, mnie o pozwolenie ???/ Wyciągając korespondencje, lecą mi ma głowę plakaty wyborcze !! Ito sprytnie i oszczędnie !1 na jednym dwie osoby : jeden starszy- bujny zarost, drugi młody zupełnie łysy !!! Czy ja mogłabym, się gdzieś odwołać, Bo ja sobie, nie życzę, aby tacy samozwańczy , zachłanni , ludzie, których, ja nie znam --gościli w mojej skrytce !!! Czy to wdłg. piszącego jest dobre , reklamowanie siebie ????? Na pewno NIE !! Ja mogę popierać, ludzi, których znam, którzy czegoś dokonali, o których słyszałam---- a nie ,ludzi , którzy podstępnie , zapychają, skrytki, swoim chciejstwem !!! I jeszcze, maja nadzieje, że będe, na nich głosować. Żenujące i podłe zachowanie !!!!
wystarczy umieścić na skrzynce "żadnych reklam" [/c
Umieszczenie na skrzynce informacji "żadnych reklam" nic nie daje, bo niektórzy chyba czytać ze zrozumieniem nie umieją, i z uporem godnym maniaka, wrzucają do skrzynki swoje plakaty.