~~Rudawa Cynia napisał(a):~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): Pytanie do tirowców:ja jade 89 km/h ,a kolega jedzie 85 km/h to na 100 km mam w kieszeni 4 km czyli 5 do 6 minut ,dziennie jak przejade 500 do 650 km to mam 36 min w kieszeni czyli dalej zajade wiecej zrobie lub znajde parking,a jeżeli tygodniowo zrobie 2900 km to mam 3 godziny wiecej w stosunku do tego co jedzie 85 km/h w cyklu 2 tygodniowym to mam 6 godzin ,a 6 godzin tj około 400 km które moge przejechać ,a cykl 2 tygodniowy tj 95 godz jazdy,no ja akurat tyle godz nie wyjeżdzam ,ale są firmy gdzie nawet 5 min to dużo,a korki w niemczech odbierają nam cenne godziny jazdy ,z tąd ten niby pośpiech lecz dla kierowców to normalny dzień pracy.a jeżeli chodzi o was kierowcy osobówek to jesteście solą w oku każdego korka na drodze tak w PL jak i w D.szerokiej drogi
Dlaczego się wyprzedzacie skoro na 100 km zyskacie max 30 sekund?
~~Niebieskawy Kocanki napisał(a): kierowcy ciężarówek powinni co jakiś okres przechodzić badania wątrobowe na alkohol,narkotyki i niektórzy na głupotę,po tych badaniach 1/3 by odpadła.a po badaniu kierowców osobówek to by nikt na droge nie wyjechał i jezdziły by same tiry,ty tepy ignorancie ,kierowcy regularnie przechodzą szczegółowe badania psychologiczne lekarskie cukier itp, a ty tepaku kiedy robiłeś badania ?nigdy, a wiesz dlaczego? bo gdyby wprowadzić badania dla osobówek to by nikt tych badań pozytywnie nie zaliczył.i od dzisiaj wszystkim kierowcom tira sie kłaniaj bo kturegoś dnia ci chlebka nie dowiozą i bedziesz musiał trawe jeść
~~Rudawa Cynia napisał(a):~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): Pytanie do tirowców:ja jade 89 km/h ,a kolega jedzie 85 km/h to na 100 km mam w kieszeni 4 km czyli 5 do 6 minut ,dziennie jak przejade 500 do 650 km to mam 36 min w kieszeni czyli dalej zajade wiecej zrobie lub znajde parking,a jeżeli tygodniowo zrobie 2900 km to mam 3 godziny wiecej w stosunku do tego co jedzie 85 km/h w cyklu 2 tygodniowym to mam 6 godzin ,a 6 godzin tj około 400 km które moge przejechać ,a cykl 2 tygodniowy tj 95 godz jazdy,no ja akurat tyle godz nie wyjeżdzam ,ale są firmy gdzie nawet 5 min to dużo,a korki w niemczech odbierają nam cenne godziny jazdy ,z tąd ten niby pośpiech lecz dla kierowców to normalny dzień pracy.a jeżeli chodzi o was kierowcy osobówek to jesteście solą w oku każdego korka na drodze tak w PL jak i w D.szerokiej drogi
Dlaczego się wyprzedzacie skoro na 100 km zyskacie max 30 sekund?
~Staroróżowa Bylica napisał(a): Tirowców bandytów powinno sie wyeliminować z Polskich dróg. W tym przypadku podświetlona strzałka była widoczna z ponad 1000m. Co robił tirowiec? Mimo trudnych warunków ogladał film na laptopie??umiesz czytać ?jak nie to niech ci to ktoś przeczyta i przetłumaczy.https://trans.info/pl/kierowcy-ciezarowek-to-zabojcy-na-drogach-bzdura-zobacz-statystyki-ktore-pokazuja-cala-prawde-586b625ebc04faa86f8b5fd1-18156
Obciążyć kosztami akcji! Zabrać prawko do 3 pokolenia. Ile było przypadków że nie wyhamowal i pozabijał ludzi a sam wyszedł bez szwanku. Tępić bandytów w tirach!!
Zastosowana autokorekta
~Niebieskozielony Kielichowiec napisał(a): Tir hejt https://youtu.be/hTQQNXEKazo