M21W2 napisał(a): Pamiętam Piotrze ptasią grypę , pamiętam i sprawdziłem to że w Polsce nie było z tego powodu ani jednej ofiary śmiertelnej .
Była też świńska grypa ta z kolei spowodowała w Polsce śmierć 182 osób .
Wtedy prawie wcale tym się nie interesowałem , to co jest obecnie jest w moim przekonanie znacznie groźniejsze .
Ty siebie uważasz za odważnego mnie za strachliwego , ja Ciebie za nieodpowiedzialnego człowieka , niech tak zostanie .
Jeżeli sprawdzą się przywidywania lekarzy że zmierzamy w kierunku katastrofy i niewydolności służby zdrowia Ty i Tobie podobni powinniście skryć się ze wstydu w mysią dziurę .
Odłóżmy dyskusję " bohatera " z " podszytym " strachem na tydzień , będzie dużo więcej danych .
Błąd w myśleniu Lucjanie , nie uważam Cię za strachliwego . Od początków tej całej plamdemi , od rozróby z Wuhan byłem święcie przekonany , że to ściema , ale wtedy wydawało mi się , że to lokalny atak hamerykańców na chińską gospodarkę , a tymczasem to atak Grupy Trzymającej Władzę na całą Planetę i nie jest to tylko moja , odosobniona opinia.
Dużo czytam Lucjanie niepokornych mediów i stąd mam przekonania , ale jak sobie życzysz ... kończymy dyskusję :)
Miłego wieczoru :)