Horus napisał(a): a może zamiast piwska kup jakąś paczkę landrynek ,jakiegoś batonika i zanieś tym które opiekują się twoim dzieciakiem ...
jak mu tam jest?...pamiętasz? :]
Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a):Horus napisał(a): a może zamiast piwska kup jakąś paczkę landrynek ,jakiegoś batonika i zanieś tym które opiekują się twoim dzieciakiem ...
jak mu tam jest?...pamiętasz? :]
Pamiętam nędzny prowokatorze , dać Ci numer do młodego Różańskiego ... ale nie radzę odwiedzać , bo będzie w Kocham Bolec.Info :D
Lucjanie właśnie wrócilem z dwoma piwami zamiast landrynek :)
ja mam go odwiedzać?
w zastępstwie ojca pijaczyny?
dlaczego nie załatwił ci roboty przy remoncie Domu Dziecka a jest tam sporo do zrobienia...np.łazienki ...
czyżby nie załatwił z obawy że będzie cię musiał częściej - nawet przypadkowo - oglądać?
a może dlatego że jak u Przema -rozbabrał byś robotę i mając w garści kilka złotych zamiast kończyć wolałeś chlać...
''merytorycznie''....hahaha
Pannazdzieckiem ......................................19r. o 17:26
Pannazdzieckiem
Dobry wieczór Misiu . Może do swoich problemów doliczysz również tego pedała , plantatora
Sie ma Lucjanie ... gdybyś miał ochotę na piwo , wal jak w dym :)
Uwielbiam Mądrych Ludzi ...
i tu masz problem ...mądrzy ludzie uciekają od takich jak ty i dlatego jesteś i będziesz sam...samiuteńki...
czyżby pozostawał ci tylko ''sznur''?....hahaha
M21W2 napisał(a): Janusz zacytowany przez Ciebie wpis Piotra zawiera dwa sprzeczne ze sobą zdania , nie jestem w stanie odpowiedzieć co Piotr chciał przez to powiedzieć .
nie chcę snuć domysłów po czasie .
/c]
wystarczy analiza nawet nie wnikliwa-powierzchowna - jego wpisów aby dostrzec że to nie jedyna sprzeczność ...
a to jego pierdzielenie ''łączyć nie dzielić'' to wręcz kpina jeśli czytają to ludzie których właśnie podzielił ...
wpis o ''...e -plantatorze'' chciał mi przypisać ..po co?...by ''łączyć''?...;)
to osobnik toksyczny ...nienawistny ...
pamiętaj o tym ...za dużo ,zbyt szczerze z nim porozmawiasz a kiedy okaże się że staniecie przeciwko sobie w tym czy innym temacie , nie będzie miał żadnych oporów by to tutaj wyciągnąć na forum...
nawet najbliższe w jakiś sposób sobie osoby wielokrotnie tu obrażał nie bacząc na nic...nawet jak je ranił...
zawsze cię będę przed tym ostrzegał...
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a): Janusz zacytowany przez Ciebie wpis Piotra zawiera dwa sprzeczne ze sobą zdania , nie jestem w stanie odpowiedzieć co Piotr chciał przez to powiedzieć .
Co do naszego wspólnego znajomego , mam wrażenie , może niesłuszne że jednak ma do mnie jakiś uraz .
Piotrek merytoryczna dyskusja nie polega na zaprzeczaniu faktom i snuciu spiskowych teorii .
Ja jestem w grupie ok. 85% społeczeństwa widzących zagrożenia ze strony Covid19 , Ty jeżeli czujesz się z tym dobrze i wolisz teorie spiskowe niech tak zostanie , obyś tylko nikomu przez lekkomyślność nie zaszkodził .
Nie jest to powód do radości że na naszym terenie jest znaczni bezpieczniej jak na Mazowszu , Małopolsce czy Górnym Śląsku .
Czekam z niecierpliwością na merytoryczne uzasadnienie tego co piszesz .
Dobranoc do jutra .
Co do naszego wspólnego znajomego , mam wrażenie , może niesłuszne że jednak ma do mnie jakiś uraz .
Piotrek merytoryczna dyskusja nie polega na zaprzeczaniu faktom i snuciu spiskowych teorii .
Ja jestem w grupie ok. 85% społeczeństwa widzących zagrożenia ze strony Covid19 , Ty jeżeli czujesz się z tym dobrze i wolisz teorie spiskowe niech tak zostanie , obyś tylko nikomu przez lekkomyślność nie zaszkodził .
Nie jest to powód do radości że na naszym terenie jest znaczni bezpieczniej jak na Mazowszu , Małopolsce czy Górnym Śląsku .
Czekam z niecierpliwością na merytoryczne uzasadnienie tego co piszesz .
Dobranoc do jutra .