~Nadżółkły Kuklik napisał(a): Skąd macie Państwo informacje?
Wczoraj podczas wykonywania wymazu dowiedziałem się, że na wynik muszę oczekiwać nawet 3 doby. Dodam, że nie mam wyniku na moim internetowym koncie pacjenta...
Skoro trzeba czekać do 72 godzin to wczorajsze wyniki będą w dniu 22.10. Prosiłbym o przekazywanie wiarygodnych, precyzyjnych informacji.
~Nadżółkły Kuklik napisał(a): Skąd macie Państwo informacje?
Wczoraj podczas wykonywania wymazu dowiedziałem się, że na wynik muszę oczekiwać nawet 3 doby. Dodam, że nie mam wyniku na moim internetowym koncie pacjenta...
Skoro trzeba czekać do 72 godzin to wczorajsze wyniki będą w dniu 22.10. Prosiłbym o przekazywanie wiarygodnych, precyzyjnych informacji.
~~Niebieskawa Budleja napisał(a):~Nadżółkły Kuklik napisał(a): Skąd macie Państwo informacje?
W zaleznosci od tego jakiego typu test zostal przeprowadzony jego wynik jest dostepny od 1-3 dni. Wiec to ze Ty jeszcze nie znasz wyniku to nie znaczy ze nie jest on znany - po prostu jeszczse nie zostala Ci przekazana informacja. Lekarze prowadza statystyki na bierzaco w przeciwnym wypadku zgodnie z twoja logika bylibysmy z epidemia caly czas 3 dni do tylu.
Zastosowana autokorekta