Horus napisał(a): segregacja?
na kiego ''h''?
nie pijemy piwa więc skąd w moim kubełku puszki po piwie?
skąd butelki po winie wytrawnym skoro pijemy tylko wina słodkie?
i ja mam segregować?
a poszli wy w pisDU...;)
PanM napisał(a): Problem to zapowiadana nieuzasadniona znaczna podwyżka podatku pogłównego za wywóz i utylizację odpadów W BOLESŁAWCU
~~Malinowoczerwona Hutujnia napisał(a):PanM napisał(a): Problem to zapowiadana nieuzasadniona znaczna podwyżka podatku pogłównego za wywóz i utylizację odpadów W BOLESŁAWCU
Uzasadniona uzasadniona zobacz Pan Panie M jakie były koszty wywozu odpadów w ostatnich latach. No chyba że potrafisz Pan pokazać że można taniej ..... pokażesz ?
Wiem że nie bo mocnś Pan tylko w krytykowaniu i pisaniu tego całego szmaragdu.
Wróć Pan lepiej do pisania tej całej powieści bo tylko to Panu dobrze wychodzi.
Zastosowana autokorekta
~~Czarniawa Wiekuistka napisał(a):~~Malinowoczerwona Hutujnia napisał(a):PanM napisał(a): Problem to zapowiadana nieuzasadniona znaczna podwyżka podatku pogłównego za wywóz i utylizację odpadów W BOLESŁAWCU
Uzasadniona uzasadniona zobacz Pan Panie M jakie były koszty wywozu odpadów w ostatnich latach. No chyba że potrafisz Pan pokazać że można taniej ..... pokażesz ?
Wiem że nie bo mocnś Pan tylko w krytykowaniu i pisaniu tego całego szmaragdu.
Wróć Pan lepiej do pisania tej całej powieści bo tylko to Panu dobrze wychodzi.
Pełniejszy obraz... Suplement. Uchwała nr III/6/20 ZZW MZGK w Bolesławcu o podziale zysku za 2019. Kwota 4408,87 na kapitał zapasowy. Poglądowo - uchwała ZZW MZGK w Bolesławcu o podziale zysku za rok 2017. Wykazany zysk - 211 104,81zł.... ca. 83kk na pokrycie strat z lat ubiegłych, ca 128kk na kapitał zapasowy. Chyba jednak nie jest tak źle z tym kosztami...:)
Tez kopia z ...
Czy to wystarczy?
Uchwałą nr II/5/19 z dnia 30.05.2019 Zwyczajne Zgromadzenie Wspólników MZGK Sp. z o.o. w Bolesławcu postanowiło przeznaczyć zysk z roku 2018 w kwocie 294 957,31 na kapitał zapasowy. Tyle w temacie o wiarygodności przesłanek do podwyższania opłat za śmieci...
Kopia z ...
Zastosowana autokorekta