~~Brudnoszary Kocanki napisał(a): To mnie ubawiło "Budynek szpitala będzie dysponował 65 miejscami dla chorych, w tym 12 miejscami respiratorowymi. Pacjenci będą leczeni najbardziej skutecznymi terapiami dostępnymi na rynku medycznym...."
Kolejne słaba merytorycznie wypowiedz dyrektora Barczyka/słabych ma doradców do spraw medycznych-oj cieniutko/.Wszedzie w okolicy obłozenie Covidem jest wieksze a metody takie same bo nikt nie wymyślił lepszych! Ale patrzac na sprzet ktory był ustawiany przy otwarciu a nie przed "mediami" to tylko ręce się załamują. Jak piszą na zamknietych forach lekarskich śmiech na sali z " wyposażenia "-wiem od lekarki!. Ale tylko propaganda jest siłą tego Dyrektora i tego Starosty.Brawo Wy.Notabene podobno dalej pusty .. ;) "modułowy cud"
~~Kasztanowy Mieczyk napisał(a):~~Brudnoszary Kocanki napisał(a): To mnie ubawiło "Budynek szpitala będzie dysponował 65 miejscami dla chorych, w tym 12 miejscami respiratorowymi. Pacjenci będą leczeni najbardziej skutecznymi terapiami dostępnymi na rynku medycznym...."
Kolejne słaba merytorycznie wypowiedz dyrektora Barczyka/słabych ma doradców do spraw medycznych-oj cieniutko/.Wszedzie w okolicy obłozenie Covidem jest wieksze a metody takie same bo nikt nie wymyślił lepszych! Ale patrzac na sprzet ktory był ustawiany przy otwarciu a nie przed "mediami" to tylko ręce się załamują. Jak piszą na zamknietych forach lekarskich śmiech na sali z " wyposażenia "-wiem od lekarki!. Ale tylko propaganda jest siłą tego Dyrektora i tego Starosty.Brawo Wy.Notabene podobno dalej pusty .. ;) "modułowy cud"
Czy po oficjalnym otwarciu już jest czynny i leczy chorych?????
bolec.info to ile pacjentów jest w modułowym szpitalu???? Sprawdziliście czy macie info od Barczyka???
~~Kirowa Azalia napisał(a): Po oficjalnym otwarciu ilu pacjentów jest leczonych w nowym modułowyn oddziale?
~~Ceglastoróżowa Goryczka napisał(a):~~Kirowa Azalia napisał(a): Po oficjalnym otwarciu ilu pacjentów jest leczonych w nowym modułowyn oddziale?
"To wielki sukces, że udało się nam w tak krótkim czasie zbudować szpital. Był to przede wszystkim pomysł Dyrektora, Pana Kamila Barczyka, który Powiat Bolesławiecki w pełni poparł – mówił Starosta Bolesławiecki Tomasz Gabrysiak."
Budowa,budową Panie Starosto! Otwarcie juz za Panem.Ale zapytam ile dziś pacjentów w szpitalu modułowym znalazło pomoc???ilu z powiatu bolesławieckiego???