Jurko61 napisał(a): Nie jest tak źle panowie , pozwólcie realizować plany ,
...
Skoro do Lucjana zwracam się per Ty , to i do Ciebie mogę , jak mniemam Jurku ? :)
Problem polega na tym Jurek , że bodajże przed wczoraj usłyszałem w ścierwomediach ( w postaci Złotych Przebojów , słucham jako fanatyk The Igels :) :) ,
że poziom siły nabywczej polskiej pensji osiągnie zachodnią moc gdzieś około roku 2038 . I mnie i Ciebie już wtedy nie będzie . Może Przemo i bogu pozostaną ... wiedźmini :D Czyli dupa z dobrobytu dla nas . Harowaliśmy przez całe życie dla idei , a co gorsza , to nasze wnuki będą musiały spłacić dług publiczny u żydobanksterki . I nie myśl sobie Jurek , że kraje zachodu , gdziekolwiek mieszkasz i żyjesz z punktu widzenia przyszłych pokoleń mają lepiej od moich wnucząt . Cały Świat jest po uszy zadłużony i tylko Stwórca wie u kogo . Cwaniacy od fiducjarnego pieniądza stawiają na świeczniku polityczne marionetki , sami w cieniu ... ale Stwórca sprawiedliwy , choć nie rychliwy . Mechanizm ewolucji i karmy daje dopiero diaboliczny wpływ na wymierzanie kary ... do piątego pokolenia , jak mawiał Padre Torkuemada :)
Miłego wieczoru :)