~~Fioletowoczarna Malina napisał(a):~~Liliowoczerwony Wrzosiec napisał(a): Bardzo dobrze, że Panią Barczyk przywrócą do pracy, ponieważ zna się na tym co robi, jest bardzo dobrym dyrektorem. Pan Kamil Barczyk mimo młodego wieku również jest na właściwym miejscu i oby tak dalej.na miejscu p.Zofii wyczyściłabym się z zarzutów i odeszła z tego szpitala.Bo prędzej czy później znów podłoza jej swin…...Pani Zosiu niech Pani przyjdzie do pracy w Szpitalu w Bolesławcu. będę pierwsza pacjentka.Nasz powiat -Starosta-dba o tę placówke.Ma Pani wspaniałego syna tylko jeszcze Panią tu brakuje.to moje marzenie.{Pozdrawiam
~~Fioletowoczarna Malina napisał(a):[img=1610706433_xc86g8t.jpg]~~Liliowoczerwony Wrzosiec napisał(a): Bardzo dobrze, że Panią Barczyk przywrócą do pracy, ponieważ zna się na tym co robi, jest bardzo dobrym dyrektorem. Pan Kamil Barczyk mimo młodego wieku również jest na właściwym miejscu i oby tak dalej.na miejscu p.Zofii wyczyściłabym się z zarzutów i odeszła z tego szpitala.Bo prędzej czy później znów podłoza jej swin…...Pani Zosiu niech Pani przyjdzie do pracy w Szpitalu w Bolesławcu. będę pierwsza pacjentka.Nasz powiat -Starosta-dba o tę placówke.Ma Pani wspaniałego syna tylko jeszcze Panią tu brakuje.to moje marzenie.{Pozdrawiam
korniszon napisał(a):~~Fioletowoczarna Malina napisał(a):[img=1610706433_xc86g8t.jpg]~~Liliowoczerwony Wrzosiec napisał(a): Bardzo dobrze, że Panią Barczyk przywrócą do pracy, ponieważ zna się na tym co robi, jest bardzo dobrym dyrektorem. Pan Kamil Barczyk mimo młodego wieku również jest na właściwym miejscu i oby tak dalej.na miejscu p.Zofii wyczyściłabym się z zarzutów i odeszła z tego szpitala.Bo prędzej czy później znów podłoza jej swin…...Pani Zosiu niech Pani przyjdzie do pracy w Szpitalu w Bolesławcu. będę pierwsza pacjentka.Nasz powiat -Starosta-dba o tę placówke.Ma Pani wspaniałego syna tylko jeszcze Panią tu brakuje.to moje marzenie.{Pozdrawiam
~~Grafitowy Suchodrzew napisał(a): Po co mają dzwonić do przychodni? Przecież to nie przychodnie rejestrują.głupoty piszesz marny czlowieku
1. Rejestracja poprzez formularz "zgłoszeniowy".
2. Rejestracja tel "przez" Infolinię.