~~Cynobrowa Psianka napisał(a): Dzisiaj w Kościołach Diecezji Legnickiej zbierają pieniądze dla poszkodowantch w Chorwacjija tak...mysle ?ze trafią zgodnie z przeznaczemniem
DP napisał(a): Współczuję, ale dość hipokryzji. W Polsce we własnych domach umierają ludzie pozbawieni podstawowej opieki zdrowotnej!Dopisane 17.01.2021r. o godz. 19:38:Z aptek wycofywane są leki o wysokiej skuteczności. Bo niby szkodzą. Pomyslcie.
~~Zielonożółty Grzybień napisał(a):DP napisał(a): Współczuję, ale dość hipokryzji. W Polsce we własnych domach umierają ludzie pozbawieni podstawowej opieki zdrowotnej!Dopisane 17.01.2021r. o godz. 19:38:Z aptek wycofywane są leki o wysokiej skuteczności. Bo niby szkodzą. Pomyslcie.
A ty jesteś? Farmaceutą? Lekarzem? A może chociaż szeptuchą? Krawcową? kucharką? Ignorancja bywa zaraźna.
DP napisał(a):~~Zielonożółty Grzybień napisał(a):DP napisał(a): Współczuję, ale dość hipokryzji. W Polsce we własnych domach umierają ludzie pozbawieni podstawowej opieki zdrowotnej!Dopisane 17.01.2021r. o godz. 19:38:Z aptek wycofywane są leki o wysokiej skuteczności. Bo niby szkodzą. Pomyslcie.
A ty jesteś? Farmaceutą? Lekarzem? A może chociaż szeptuchą? Krawcową? kucharką? Ignorancja bywa zaraźna.
Jestem bardzo prostym człowiekiem, ale myślę i wyciągam wnioski.
~~Brązowawa Bazylia napisał(a):DP napisał(a):~~Zielonożółty Grzybień napisał(a):DP napisał(a): Współczuję, ale dość hipokryzji. W Polsce we własnych domach umierają ludzie pozbawieni podstawowej opieki zdrowotnej!Dopisane 17.01.2021r. o godz. 19:38:Z aptek wycofywane są leki o wysokiej skuteczności. Bo niby szkodzą. Pomyslcie.
Jestem bardzo prostym człowiekiem, ale myślę i wyciągam wnioski.
To nawet widać. Poziom myślenia? Wiesz co to jest ignorancja? A wnioski też raczej dziecinne.