~~Limonkowy Żagwin napisał(a): Mam nadzieje że nasze rozmowy okazały się konstruktywne i dają nadzieje a wręcz jesteśmy pewni że M H zostanie na stanowisku przedstawilismy argumenty które zostały przyjęte ,i zgodziliśmy sie ze trudno było by znalesć lepszego kandydata niż M H
~~Limonkowy Żagwin napisał(a): Mam nadzieje że nasze rozmowy okazały się konstruktywne i dają nadzieje a wręcz jesteśmy pewni że M H zostanie na stanowisku przedstawilismy argumenty które zostały przyjęte ,i zgodziliśmy sie ze trudno było by znalesć lepszego kandydata niż M H
~~Czarnobrązowa Tibuchina napisał(a):To już nie twoja wina że edukację zakończyłes na piątej klasie ,to nie twoja wina ,w procesie prenatalnym wystąpił niedorozwój części mózgu co skutkuje trudnościami w przyswajaniu wiedzy dydaktycznej ,ale z tym można żyć~~Limonkowy Żagwin napisał(a): Mam nadzieje że nasze rozmowy okazały się konstruktywne i dają nadzieje a wręcz jesteśmy pewni że M H zostanie na stanowisku przedstawilismy argumenty które zostały przyjęte ,i zgodziliśmy sie ze trudno było by znalesć lepszego kandydata niż M H
pozujesz na urzędnika z tą nowomową , ale mam nadzieję ,że nim nie jesteś ; znaleźć nie znaleść ( szkoła podstawowa piąta klasa )
~~Limonkowy Żagwin napisał(a):całodobowy członek to nie wymaga rekomendacji...-co jeden komentarz to dobry jest na doła~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a): Nie było żadnej koalicji PiS -PO. Przed podpisaniem koalicji członkowie PO wystąpili z partii. Russowi udało się stworzyć koalicję bez PO i bez SLD (z etatowym członkiem) i ze starostą z PiS. Niestety parkingowy zdradził dla własnej korzyści.Kto to jest etatowy członek i czy aż tak wiele od niego zależy