Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pozyczki Od Osób Prywatnych Bez Baz I Opłat,Nawet Dla Zadłuzonych

18442
PIS-PO-PRL
30 stycznia 2021r. o 12:38
Droga redakcjo... przestań lecieć w ch_ja :D

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
30 stycznia 2021r. o 12:45
PIS-PO-PRL napisał(a): Droga redakcjo... przestań lecieć w ch_ja :D

HAHAHAHAHA...
dobre...
18442
PIS-PO-PRL
30 stycznia 2021r. o 13:17
kilka for czytuje z nudów i kila innych portali, ale tylko tu można kur_icy dostać z tymi linkami :D

ale Ty już chyba o to się upominałeś i zostało po staremu ;)

PIS=PO=PRL
~~Burawa Krzewuszka niezalogowany
30 stycznia 2021r. o 13:24
Tych ruskich trolli tez bez problemu mogliby usunąć. Ale to chyba jest w ich interesie.
~~Brudnozielony Bratek niezalogowany
30 stycznia 2021r. o 14:38
nie posiadają programu do usuwania ?

wystarczy POWÓD KAZIMIERZ,

macie gratis
22258
#Horus nieaktywny
30 stycznia 2021r. o 15:21
PIS-PO-PRL napisał(a): kilka for czytuje z nudów i kila innych portali, ale tylko tu można kur_icy dostać z tymi linkami :D

a tak...
kiedyś dla pokazania pewnego problemu który ciągle narastał zasypałem każdy temat tymi linkami...
przecież nie były moje a ja je tylko wkleiłem kopiując ...

od góry do dołu...:]

skończyło się banem...hahaha

ale kilku durni mnie te linki przypisało zapominając przy tym że wcześniej pisali że mam tu na forum płacone...że jestem ''na etacie'

te linki do wszelkich wiagr to o kant du-py rozbić bo kto to czyta?

ale jak to kiedyś powiedział jeden z pisdzielców ''na parę facetów nie mogę patrzeć bo to obrzydliwe ale na lesbijki lubię '' :)

więc czy taki widok nie jest przyjemniejszy?
:)
tylko czy tego ''powód Kazimierz'' nie uzna za ''niedozwoloną reklamę '' to tylko ''bóg raczy wiedzieć'' ...hahaha[img=1612016406_nrkgmfm.gif]

Dopisane 30.01.2021r. o godz. 15:21:

Horus napisał(a):
PIS-PO-PRL napisał(a): kilka for czytuje z nudów i kila innych portali, ale tylko tu można kur_icy dostać z tymi linkami :D

a tak...
kiedyś dla pokazania pewnego problemu który ciągle narastał zasypałem każdy temat tymi linkami...
przecież nie były moje a ja je tylko wkleiłem kopiując ...

od góry do dołu...:]

skończyło się banem...hahaha

ale kilku durni mnie te linki przypisało zapominając przy tym że wcześniej pisali że mam tu na forum płacone...że jestem ''na etacie'

te linki do wszelkich wiagr to o kant du-py rozbić bo kto to czyta?

ale jak to kiedyś powiedział jeden z pisdzielców ''na parę facetów nie mogę patrzeć bo to obrzydliwe ale na lesbijki lubię '' :)

więc czy taki widok nie jest przyjemniejszy?
:)
tylko czy tego ''powód Kazimierz'' nie uzna za ''niedozwoloną reklamę '' to tylko ''bóg raczy wiedzieć'' ...hahaha

[img=1612016483_zkkl998.jpg]
~Brunatnoruda Śnieguliczka niezalogowany
30 stycznia 2021r. o 15:39
Tem portal robi się coraz bardziej gówniany !
~~Szkarłatny Sundaville niezalogowany
31 stycznia 2021r. o 12:07
~Brunatnoruda Śnieguliczka napisał(a): Tem portal robi się coraz bardziej gówniany !

Jesteśmy nr 1 w powiecie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.