PIS-PO-PRL napisał(a): kilka for czytuje z nudów i kila innych portali, ale tylko tu można kur_icy dostać z tymi linkami :D
ale Ty już chyba o to się upominałeś i zostało po staremu ;)
a tak...
kiedyś dla pokazania pewnego problemu który ciągle narastał zasypałem każdy temat tymi linkami...
przecież nie były moje a ja je tylko wkleiłem kopiując ...
od góry do dołu...:]
skończyło się banem...hahaha
ale kilku durni mnie te linki przypisało zapominając przy tym że wcześniej pisali że mam tu na forum płacone...że jestem ''na etacie'
te linki do wszelkich wiagr to o kant du-py rozbić bo kto to czyta?
ale jak to kiedyś powiedział jeden z pisdzielców ''na parę facetów nie mogę patrzeć bo to obrzydliwe ale na lesbijki lubię '' :)
więc czy taki widok nie jest przyjemniejszy?
:)
tylko czy tego ''powód Kazimierz'' nie uzna za ''niedozwoloną reklamę '' to tylko ''bóg raczy wiedzieć'' ...hahaha[img=1612016406_nrkgmfm.gif]
Dopisane 30.01.2021r. o godz. 15:21:
Horus napisał(a): PIS-PO-PRL napisał(a): kilka for czytuje z nudów i kila innych portali, ale tylko tu można kur_icy dostać z tymi linkami :D
ale Ty już chyba o to się upominałeś i zostało po staremu ;)
a tak...
kiedyś dla pokazania pewnego problemu który ciągle narastał zasypałem każdy temat tymi linkami...
przecież nie były moje a ja je tylko wkleiłem kopiując ...
od góry do dołu...:]
skończyło się banem...hahaha
ale kilku durni mnie te linki przypisało zapominając przy tym że wcześniej pisali że mam tu na forum płacone...że jestem ''na etacie'
te linki do wszelkich wiagr to o kant du-py rozbić bo kto to czyta?
ale jak to kiedyś powiedział jeden z pisdzielców ''na parę facetów nie mogę patrzeć bo to obrzydliwe ale na lesbijki lubię '' :)
więc czy taki widok nie jest przyjemniejszy?
:)
tylko czy tego ''powód Kazimierz'' nie uzna za ''niedozwoloną reklamę '' to tylko ''bóg raczy wiedzieć'' ...hahaha
[img=1612016483_zkkl998.jpg]