~~Brudny Kosaciec napisał(a): Panie M jeszcze do niedawna miałem do Pana szacunek ale jak słyszę ,że jest Pan w koalicji z tymi przygłupami M21 i Jurko to strasznie się zawiodłem .
Pannazdzieckiem napisał(a): Lucjanie , Przemo nie szczepcie się proszę , bo lubię z Wami gadać , co udowodniłem :) Z kim będę gadał , jeśli Was zabraknie ? Przecież nie z Głupią Papugą .
Jurko61 napisał(a):~~Brudny Kosaciec napisał(a):[img=1612979304_c5lxxai.jpg]M21W2 napisał(a):~~Brudny Kosaciec napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Brudny Kosaciec napisał(a): Panie M jeszcze do niedawna miałem do Pana szacunek ale jak słyszę ,że jest Pan w koalicji z tymi przygłupami M21 i Jurko to strasznie się zawiodłem .
Ty Maliniaku Malinowy nie sprawiasz mi zawodu , dziękuję że o mnie pamiętasz .
Popracuj nad sobą , twoja głupota jest nadal twoim znakiem rozpoznawczym .
Plantator się obruszył czyżby zabolało ,przecież pisałeś ,że na zaczepki kwiatków nie odpowiadasz .
Plotkarzu ciebie znam i część twojej rodziny,
Przestałeś dla mnie być anonimowy .
Wydał ciebie budowlaniec którego obgadywałeś .
Dalej błądzisz przygłupie .
Zastosowana autokorekta
~~Płowoszary Ognik napisał(a):Jurko61 napisał(a):~~Brudny Kosaciec napisał(a):[img=1612979304_c5lxxai.jpg]M21W2 napisał(a):~~Brudny Kosaciec napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Brudny Kosaciec napisał(a): Panie M jeszcze do niedawna miałem do Pana szacunek ale jak słyszę ,że jest Pan w koalicji z tymi przygłupami M21 i Jurko to strasznie się zawiodłem .
Plantator się obruszył czyżby zabolało ,przecież pisałeś ,że na zaczepki kwiatków nie odpowiadasz .
Malinowy nosie pokaż jakiś chociaż jeden PIT ile podatku zapłaciłeś w Polsce w swoim zakupczynym życiu .Kup wreszcie bratu zimowe sandały w tych Niemczech bo u nas tęgi mróz .
Najśmieszniejsze jest to jak z dziada i pijaka zrobił się pan Jurko .
~~Płowoszary Ognik napisał(a):Jurko61 napisał(a):~~Brudny Kosaciec napisał(a):[img=1612979304_c5lxxai.jpg]M21W2 napisał(a):~~Brudny Kosaciec napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Brudny Kosaciec napisał(a): Panie M jeszcze do niedawna miałem do Pana szacunek ale jak słyszę ,że jest Pan w koalicji z tymi przygłupami M21 i Jurko to strasznie się zawiodłem .
Malinowy nosie pokaż jakiś chociaż jeden PIT ile podatku zapłaciłeś w Polsce w swoim zakupczynym życiu .Kup wreszcie bratu zimowe sandały w tych Niemczech bo u nas tęgi mróz .
Najśmieszniejsze jest to jak z dziada i pijaka zrobił się pan Jurko .
~~Brudny Kosaciec napisał(a): Panie M jeszcze do niedawna miałem do Pana szacunek ale jak słyszę ,że jest Pan w koalicji z tymi przygłupami M21 i Jurko to strasznie się zawiodłem .
Jurko61 napisał(a):~~Brudny Kosaciec napisał(a): Panie M jeszcze do niedawna miałem do Pana szacunek ale jak słyszę ,że jest Pan w koalicji z tymi przygłupami M21 i Jurko to strasznie się zawiodłem .
W jakiej koalicji Brudasku , realia bolą :)
Jak to było już kilkukrotnie wspomniane na tym forum :):)
Boli?? Bo to ma boleć:)
Przypuszczam że złość którą wylewnie wypisujesz o mnie ,
Musi mieć jakieś ukryte drugie dno :)
A może teścik ???