M21W2 napisał(a):
Horusie podły hipokryto , przyznaję , napisałem co w tamtym czasie sądziłem o Przemku , uznałem że nie był lojalny wobec ciebie , nie jest lojalny wobec mnie .
Przemek napisał że wyjaśniliśmy sobie pewne sprawy i to ciebie zabolało , zrobiłeś z niego sprzedawczyka który sprzedał się za złoty pięćdziesiąt .
Nie mogłem zacząć inaczej jak nazywając ciebie -podły hipokryto - przyznam Przemek mógł się poczuć urażony moim określeniem - fałszywy człowiek - porównaj kto z nas obraził jego bardziej .
Fałszywy
1. «podrobiony»
2. «niezgodny z prawdą»
3. «obłudny; też: świadczący o czyjejś obłudzie»
4. «podszywający się pod kogoś»
5. «nieharmoniczny»
Sprzedawczyk
pogardliwie - «ten, kto zdradza swój kraj, swoje przekonania itp. dla korzyści materialnych " .
sprzedać się — sprzedawać się
1. pot. «podporządkować się komuś dla korzyści materialnych»
2. pot. «zostać prostytutką»
3. pot. «umieć korzystnie się zaprezentować»
Drąż dalej ten temat nikczemniku , wylewaj te swoje pomyje , tylko to potrafisz .
Zastosowana autokorekta
PanM napisał(a):Horus napisał(a):PanM napisał(a):~~Amarantowy Przypołudnik napisał(a):PanM napisał(a):~~Amarantowy Przypołudnik napisał(a):
Nie pierwszy raz pozwalasz sobie na wywlekanie osobistych animozji publicznie.
'
Janusz mija doba i dopiero teraz odczytałem ten tekst. Dopiero teraz zorientowałem się że to do mnie.Mogliśmy omówić to w cztery oczy lub przemilczeć .Wybrałeś forum.
Zatem wyobraź sobie że Twój kolega Hagel /vel Hegemon/ miał tu dwie twarze . Pod ukrytym nickiem pozwalał sobie na bardzo niewybredne komentarze używając bez żenady mego imienia i nazwiska . Trwało to dwa lata. Pod jednym nickiem był Twoim kumplem a pod innym moim opluwaczem / nota bene charytatywnym bo go nie znałem /
Dokumentacja o której Ci pisałem to zrzuty ekranu na których są jego wpisy. Nie mogę Ci powiedzieć w jaki sposób go zlokalizowałem ale dopiero wtedy wyszło na jaw że to człowiek o dwu obliczach. Dzisiaj wiem kto to , wiem gdzie mieszka , wiem kto jest jego rodziną . Ale to ja wiem i zachowuje dla siebie.
Janusz powiem Ci to publicznie ;
TO TY WYBRAŁEŚ PUBLICZNĄ FORMĘ PRANIA SWOICH FRUSTRACJI.
Zamiast zadzwonić lub wprost zapytać mnie jak tu byłeś wolisz tu się paprać.
Lubujesz się w takich pyskówkach .? Nic mi do tego ale ja się nie lubuje.
Opisywałem zawsze nieprawidłowości generowane przez państwo wobec obywateli . Ludzi osobiście nie tykałem i nie tykam.
Nawet w tym wątku zobacz . Jeden z młodych zaatakował mnie osobiście w obronie milicji . Ty go delikatnie wsparłeś.Nie podejmuje rękawicy to jedyny wpis do Ciebie.
Pozdrawiam.
jedyny bo obawiasz się odpowiedzi?
nie pisz mi tutaj że coś tam w ''cztery oczy'' bo kiedy o zapytałem cię wprost dlaczego zarzucasz mi korzystanie z twoich tekstów nic nie odpowiedziałeś i zmieniłeś temat...
to ty chciałeś mnie tu wmieszać w sprawę Hegemona...
po co?
czy ja kiedykolwiek zapytałem ci o to kim jest ,kim był ? Hegemon nie jest moim kolegą bo nigdy go na oczy nie widziałem ale ma u mnie szacunek ...ty tego nie zmienisz ...
teraz piszesz że coś tam nagle ''publicznie''?
o jakich tu wspominasz moich ''frustracjach''?
potrafisz je zdefiniować? :]
jakie tu widzisz ''pyskówki''?
spokojnie w sposób jak zwykle wyważony piszę tylko to co zaobserwowałem i jakie wnioski wyciągnąłem ...może błędne według ciebie ale ja posługiwanie się czyimś nazwiskiem dla jakichś swoich celów uważam za niegodziwe... dlatego nigdy nie odniosłeś się do swoich koleżków w sposób krytyczny jednym chociażby słowem...
nie Przemek ...tak jak wczoraj chyba to napisałem ...to nie moja ''bajka''
Przemek ...mam tu kilku znajomych ...
jeden z nich podesłał mi historyczny link a ten przeczy twoim słowom więc raczej takich sformułowań unikaj ...
'' Ludzi osobiście nie tykałem i nie tykam. ''
Przemek ...''tykałeś '' i dobrze o tym wiesz bo ja mogłem o tym zapomnieć ale ty raczej nie...
skup się teraz na odnawianiu ''przyjaźni'' ;)
Dopisane 10.02.2021r. o godz. 16:08:M21W2 napisał(a):
pluj ****** w oczy ona powie że deszcz pada .
skąd znasz to powiedzenie?
chyba stąd że idealnie do ciebie pasuje...:]
M21W2 napisał(a):~~Brudny Kosaciec napisał(a): Panie M jeszcze do niedawna miałem do Pana szacunek ale jak słyszę ,że jest Pan w koalicji z tymi przygłupami M21 i Jurko to strasznie się zawiodłem .
Ty Maliniaku Malinowy nie sprawiasz mi zawodu , dziękuję że o mnie pamiętasz .
Popracuj nad sobą , twoja głupota jest nadal twoim znakiem rozpoznawczym .
~~Brudny Kosaciec napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Brudny Kosaciec napisał(a): Panie M jeszcze do niedawna miałem do Pana szacunek ale jak słyszę ,że jest Pan w koalicji z tymi przygłupami M21 i Jurko to strasznie się zawiodłem .
Plantator się obruszył czyżby zabolało ,przecież pisałeś ,że na zaczepki kwiatków nie odpowiadasz .
M21W2 napisał(a):~~Brudny Kosaciec napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Brudny Kosaciec napisał(a): Panie M jeszcze do niedawna miałem do Pana szacunek ale jak słyszę ,że jest Pan w koalicji z tymi przygłupami M21 i Jurko to strasznie się zawiodłem .
Plantator się obruszył czyżby zabolało ,przecież pisałeś ,że na zaczepki kwiatków nie odpowiadasz .
Plotkarzu ciebie znam i część twojej rodziny,
Przestałeś dla mnie być anonimowy .
Wydał ciebie budowlaniec którego obgadywałeś .