Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jeszcze policja czy już milicja ?

~~Cynamonowa Jeżyna niezalogowany
11 lutego 2021r. o 17:03
Ojciec mi opowiadał o Patryku Sz . Wielkim SZu. i o tym bramkarzu Andrzeju w " Meksyku " któremu stówe za wstęp dawali.Łaziło siod Mexa do Not i z powrotem.
A za dnia Atietka , Toskana , Aniołek a czasem .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
20886
#Jurko61 nieaktywny
11 lutego 2021r. o 17:37
Jak nie , jak tak ,
Centralna -Meksyk -Zodiak :)
Zbysiu -Doktorek , pozdrów go jak spotkasz proszę .
Patryk u mnie pomieszkiwał w Hamburgu kilku budowlańców ograć nas chciało :):)
Coś im nie wyszło , jeden to był tak odważny że z Patrykiem grał przeciwko mnie :):):)
Nie znał zasad :)
Mundek , Gienek stara gwardia :)
Jest co wspominać :)
22258
#Horus nieaktywny
11 lutego 2021r. o 17:43
jasne...
jest...ale nie tu na tym forum...:]
~~Rudawy Orlik niezalogowany
11 lutego 2021r. o 17:52
Sorry, za moich czasów za wykidajło w Meksyku był Jurek "kuternoga" na kasie Werka :) tam zacząłem chodzić gratis majac 16 lat w 73 roku :) raz szukałem kolegi, w przedsionku jeden "trupek" się awanturował :) dostał z liścia i w kącie został spać :) od tamtej pory gdy wszedłem Werka czy Jurek od razu mi drzwi otwierali :)
22258
#Horus nieaktywny
11 lutego 2021r. o 17:57
bywało...
~~Cynamonowa Jeżyna niezalogowany
11 lutego 2021r. o 18:41
~~Rudawy Orlik napisał(a): Sorry, za moich czasów za wykidajło w Meksyku był Jurek "kuternoga" na kasie Werka :) tam zacząłem chodzić gratis majac 16 lat w 73 roku :) raz szukałem kolegi, w przedsionku jeden "trupek" się awanturował :) dostał z liścia i w kącie został spać :) od tamtej pory gdy wszedłem Werka czy Jurek od razu mi drzwi otwierali :)

Jasne , masz racje. Było jemu Jurek nie Andrzej.A w Aniołku barmanka , chyba chyba Ewa na wiecznym turbo gazie.No zdaje sie mój starszy był wywijas. Gada mi że ten Patryk chodził z nim do budy,Jak sie matka dowie to mu sciere na łbie pościeli.
22258
#Horus nieaktywny
11 lutego 2021r. o 19:56
Aniołek?
kelnerki pytały nas czy to nasz drugi dom...
:]
bywało że pomagaliśmy im rozkładać krzesełka kiedy otwierały i je składaliśmy kiedy zamykały lokal...

a my graliśmy całymi dniami na automatach bo była z tego niezła kaska...
tam kolega Zbyszek z Cichej poznał na tyle skutecznie jedną kelnerkę że ta do dzisiaj jest jego żoną ...
to były piękne czasy gdzie nawiązywało się tak trwałe przyjaźnie że te trwają do dzisiaj ...

dzisiejsze internetowe tzw. ''przyjaźnie '' to często o kant du-py rozbić bo nie z takimi ludźmi ...

pięknie w oczy a za plecami dupka obrabiają ...
a przykłady tego są tu nad wyraz częste ...

jak to było?
dałeś mi kwiaty a za godzinę dupę mi obrobiłeś?

jakoś tak...hahaha

''albo to...

jest fałszywym kolegą''

a w odpowiedzi?

''to dobry człowiek''

ot ''przyjaźnie'' ...hahaha
11445
PanM
11 lutego 2021r. o 20:31
Horus napisał(a):

dzisiejsze internetowe tzw. ''przyjaźnie '' to często o kant du-py rozbić bo nie z takimi ludźmi ...
jakoś tak...hahaha

''albo to...

jest fałszywym kolegą''

a w odpowiedzi?

''to dobry człowiek''

ot ''przyjaźnie'' ...hahaha

PanM czyta co tu niektórzy wypisują. Nie odpuszczając żadnej okazji .
A temat o policji w nowej Polsce jest panie Janku.[img=1613071913_vh5g3ng.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza