Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jeszcze policja czy już milicja ?

~~Brudny Kosaciec niezalogowany
10 lutego 2021r. o 17:44
M21W2 napisał(a):
Horusie podły hipokryto , przyznaję , napisałem co w tamtym czasie sądziłem o Przemku , uznałem że nie był lojalny wobec ciebie , nie jest lojalny wobec mnie .
Przemek napisał że wyjaśniliśmy sobie pewne sprawy i to ciebie zabolało , zrobiłeś z niego sprzedawczyka który sprzedał się za złoty pięćdziesiąt .
Nie mogłem zacząć inaczej jak nazywając ciebie -podły hipokryto - przyznam Przemek mógł się poczuć urażony moim określeniem - fałszywy człowiek - porównaj kto z nas obraził jego bardziej .
Fałszywy
1. «podrobiony»
2. «niezgodny z prawdą»
3. «obłudny; też: świadczący o czyjejś obłudzie»

4. «podszywający się pod kogoś»
5. «nieharmoniczny»

Sprzedawczyk
pogardliwie - «ten, kto zdradza swój kraj, swoje przekonania itp. dla korzyści materialnych " .
sprzedać się — sprzedawać się

1. pot. «podporządkować się komuś dla korzyści materialnych»
2. pot. «zostać prostytutką»

3. pot. «umieć korzystnie się zaprezentować»

Drąż dalej ten temat nikczemniku , wylewaj te swoje pomyje , tylko to potrafisz .

Horusie wypisz wymaluj ,,sprzedawczyk' pasuje jak ulał do tego plantatora co ma 20 arów truskawek .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
10 lutego 2021r. o 18:06

Piszą do siebie Brudna plotkara z oszczercą Horusem , przyznam pasujecie do siebie zardzewiałe betoniarki .
Dobrej nocy PLOTKARZE .
22258
#Horus nieaktywny
10 lutego 2021r. o 18:14
a spadaj ty forumowy ''ubeku'' :]

14240
M21W2
10 lutego 2021r. o 18:27

Już miałem spadać Januszku oszczerco przeczytałem i przetłumaczyłem co piszą o tobie w innym temacie .
Januszku to prawda że tak się stoczyłeś , Januszku dużo wiesz o ubekach , czyżbyś był jednym z nich , osobiście sądzę że nie zapewne na ich widok uciekałeś z podkulonym ogonem pod spódnice mamusi .
Jedno przemawia za tym że mogłeś być ormowcem kapusiem , wyszczekany jesteś jak oni .
~~Cynamonowa Jeżyna niezalogowany
10 lutego 2021r. o 18:37
Horus napisał(a): a spadaj ty forumowy ''ubeku'' :]

Misiu pysiu a czy w twojej najbliższej rodzince nie było czegoś tam ubekopodobnego ?Sypią ci się kumple sam sie sypiesz jak kalosz.Nawet z kumplem ateistą sie pożarłeś.
20886
#Jurko61 nieaktywny
10 lutego 2021r. o 18:48
~~Brudny Kosaciec napisał(a):
M21W2 napisał(a):
~~Brudny Kosaciec napisał(a):
M21W2 napisał(a):
~~Brudny Kosaciec napisał(a): Panie M jeszcze do niedawna miałem do Pana szacunek ale jak słyszę ,że jest Pan w koalicji z tymi przygłupami M21 i Jurko to strasznie się zawiodłem .

Ty Maliniaku Malinowy nie sprawiasz mi zawodu , dziękuję że o mnie pamiętasz .
Popracuj nad sobą , twoja głupota jest nadal twoim znakiem rozpoznawczym .

Plantator się obruszył czyżby zabolało ,przecież pisałeś ,że na zaczepki kwiatków nie odpowiadasz .

Plotkarzu ciebie znam i część twojej rodziny,

Przestałeś dla mnie być anonimowy .
Wydał ciebie budowlaniec którego obgadywałeś .

Dalej błądzisz przygłupie .
[img=1612979304_c5lxxai.jpg]
~Sepiowy Cytryniec niezalogowany
10 lutego 2021r. o 18:49
Where is a my topic with invite? Hmm i cant find it now ;/ wizz
22258
#Horus nieaktywny
10 lutego 2021r. o 18:54
hahaha...
search....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.