~~Brudny Kosaciec napisał(a): bąki puszczasz mocno śmierdzące ?
Horus napisał(a):PanM napisał(a):~~Amarantowy Przypołudnik napisał(a):PanM napisał(a):~~Amarantowy Przypołudnik napisał(a):
Nie pierwszy raz pozwalasz sobie na wywlekanie osobistych animozji publicznie.
no nie...
teraz już nie zdzierżyłem ...
nie odnoszę się do tego co ktoś tam napisał bo nie interesuje co i na jakiej podstawie pisze...
odnoszę się tylko do tego co pozostawiłem po wycięciu reszty...
teraz nagle widzę oburzenie bo zostało tu ''wywleczone ''coś ''osobistego'' ?
dlaczego nikomu zw swoich kolegów nie zwracasz uwagi kiedy robią to w innych przypadkach ?
czy dlatego że nie dotyczy to ciebie?
czy dlatego że twoi koledzy mogą więcej a ty ich ''nie chcesz urazić''
dlaczego pisząc o tym że ktoś ''wywleka osobiste animozje'' jednocześnie nie pamiętasz że kilka dni wstecz chciałeś dawać ''do wglądu '' materiały o Hegemonie używając powtórnie jego nazwiska ?
dlaczego posunąłeś się nawet do tego by mieszać w to nawet jego rodzinę?
sorry ale to nie moja ''bajka''
Janusz mija doba i dopiero teraz odczytałem ten tekst. Dopiero teraz zorientowałem się że to do mnie.Mogliśmy omówić to w cztery oczy lub przemilczeć .Wybrałeś forum.
Zatem wyobraź sobie że Twój kolega Hagel /vel Hegemon/ miał tu dwie twarze . Pod ukrytym nickiem pozwalał sobie na bardzo niewybredne komentarze używając bez żenady mego imienia i nazwiska . Trwało to dwa lata. Pod jednym nickiem był Twoim kumplem a pod innym moim opluwaczem / nota bene charytatywnym bo go nie znałem /
Dokumentacja o której Ci pisałem to zrzuty ekranu na których są jego wpisy. Nie mogę Ci powiedzieć w jaki sposób go zlokalizowałem ale dopiero wtedy wyszło na jaw że to człowiek o dwu obliczach. Dzisiaj wiem kto to , wiem gdzie mieszka , wiem kto jest jego rodziną . Ale to ja wiem i zachowuje dla siebie.
Janusz powiem Ci to publicznie ;
TO TY WYBRAŁEŚ PUBLICZNĄ FORMĘ PRANIA SWOICH FRUSTRACJI.
Zamiast zadzwonić lub wprost zapytać mnie jak tu byłeś wolisz tu się paprać.
Lubujesz się w takich pyskówkach .? Nic mi do tego ale ja się nie lubuje.
Opisywałem zawsze nieprawidłowości generowane przez państwo wobec obywateli . Ludzi osobiście nie tykałem i nie tykam.
Nawet w tym wątku zobacz . Jeden z młodych zaatakował mnie osobiście w obronie milicji . Ty go delikatnie wsparłeś.Nie podejmuje rękawicy to jedyny wpis do Ciebie.
Pozdrawiam.[img=1612964808_qcnxedi.jpg]
Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a):
Ale jak mawiają starożytni górale , co nas nie zabije to nas wzmocni :D
~~Brudny Kosaciec napisał(a): Panie M jeszcze do niedawna miałem do Pana szacunek ale jak słyszę ,że jest Pan w koalicji z tymi przygłupami M21 i Jurko to strasznie się zawiodłem .