~~Sinawa Psianka niezalogowany 11 sierpnia 2021r. o 9:01
~~Bolecnauta napisał(a): Tyłek mu podciera
Zastanawia mnie zawsze ilu jest bolesławian, który lubią tarzać się w politycznej kloace i kogo są wyborcami ???????? pewnie złodziei, bo oni chcą być niewidoczny i bezkarni za zasłoną smrodu, brudu, przemocy głupoty, agresji ale jednak rządzić przy pomocy smrodu brudu przemocy głupoty. Ogłupiając otoczenie, które się na to tchórzliwie godzi.
~~Sinawa Psianka niezalogowany 11 sierpnia 2021r. o 9:18
~~pinochet napisał(a): Miód na moje serce gdy faszyści i terroryści(covidowi) żrą się między sobą
Na moje też, że wreszcie z polityki odejdą lub przejdą na ciemną stronę mocy ludzie, którzy swe rządy opierają na ogłupianiu społeczeństwa patrz na przykład - "Dla kobiety macierzyństwo jest udręką niewyobrażalną"- Dla wielu jest udręką funkcjonowanie w polityce ludzi na modłę Donalda z dziadkiem z Wermachtu. Myślenie i jego jakość jest miarą człowieka - Człowieczeństwa a ten Pan miary Donalda ma stare myślenie cechujące się brakiem elastyczności czyli stary, skostniały o który człowiek może tylko rozbić sobie głowę i zdurnieć.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.