~~Spacerowicz napisał(a):tak...dokładnie...chyba spalane są tam używane ubrania...te co się nie sprzedały na rynku....Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowa Dynia napisał(a): Nie pozdrawiam ludzi z ulicy Noepodległości- stare domki- tych którzy palą śmieciami- zwłaszcza Pani, która spala ubrania- w tym roku się za Was zabiorę- każda syfiasta akcja i macie Straż na głowie!
Piszesz o takim domu - kwadraciaku rodem z PRL z zaniedbanym trawnikiem i zardzewiałym płotem? Jeśli tak to masakra co oni robią. Cała dzielnica tam zadymiona, aż dziwne że nikt z sąsiadów jeszcze nie interweniuje.
~~Rudobrązowy Sundaville napisał(a):Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a):jak taki tępy baran nazywa mnie foliarzem,chociaż to bardzo ładna nazwa,więc poczytaj tępy baranie co mówią foliarze.Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bakłażanowa Lewizja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): smog wawelski atakuje b-c?i zieje ogniem!nie ma żadnego smogu usuncie z nieba samoloty rozpylające to będzie świeże powietsze i słońce.elyta masoneryczna wpadła na ten pomysł przy którym można nieżle zarobić okłamując społeczeństwa świata .Ale Ty jesteś głupi.....
ja mówie prawde a ty mówisz że ja jestem głupi,więc udowodnij mi że kłamie,a skoro kłamie to popatrz w niebo jak samoloty chemitreils zasiewają smugami chemicznymi niebo,i wtedy mi w oczy powiedz że nie rozsiewają ,wole być głup z taką wiedzą niż takim niby mądrym jak ty bez wiedzy lub nakarmiony kłamstwem z tv,powodzenia kim kolwiek jesteś.
Za dużo głupot czytasz. Smuga kondensacyjna powstaje wskutek spalania paliwa i jest to para wodna. To czy jest bardziej czy mniej widoczna i czy się utrzymuje zależy od warunków pogodowych (ciśnienia, temperatury, wilgotności i wiatru). Nie siej głupot, foliarzu.
https://www.kuprawdzie.pl/chemtrails-trwale-smugi-dowod-na-trucie-narodow-jerzy-jaskowski/
~~Ciemnofioletowa Dynia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Spacerowicz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowa Dynia napisał(a): Nie pozdrawiam ludzi z ulicy Noepodległości- stare domki- tych którzy palą śmieciami- zwłaszcza Pani, która spala ubrania- w tym roku się za Was zabiorę- każda syfiasta akcja i macie Straż na głowie!
Piszesz o takim domu - kwadraciaku rodem z PRL z zaniedbanym trawnikiem i zardzewiałym płotem? Jeśli tak to masakra co oni robią. Cała dzielnica tam zadymiona, aż dziwne że nikt z sąsiadów jeszcze nie interweniuje.
tak...dokładnie...chyba spalane są tam używane ubrania...te co się nie sprzedały na rynku....
Będziecie to zgłaszać?
~~Spacerowicz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowa Dynia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Spacerowicz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowa Dynia napisał(a): Nie pozdrawiam ludzi z ulicy Noepodległości- stare domki- tych którzy palą śmieciami- zwłaszcza Pani, która spala ubrania- w tym roku się za Was zabiorę- każda syfiasta akcja i macie Straż na głowie!
tak...dokładnie...chyba spalane są tam używane ubrania...te co się nie sprzedały na rynku....
No jasne.
Będziecie to zgłaszać?