~~Eee napisał(a): Urząd Regulacji Energetyki już w najbliższy piątek (17.12) poinformuje o wzroście cen energii elektrycznej o około 20 procent i gazu o około 40 procent dla odbiorców indywidualnych .
skorn napisał(a):Ktoś napisał: ~~Eee napisał(a): Urząd Regulacji Energetyki już w najbliższy piątek (17.12) poinformuje o wzroście cen energii elektrycznej o około 20 procent i gazu o około 40 procent dla odbiorców indywidualnych .
Trzeba sie dopasować do wymogów unijnych, nie ma to tamto. Myśleliście, że ekologia to darmowa zabawa?
A że polityka rozdawnictwa PiS sprawę jeszcze pogarsza to już inna historia.
~~Kredowobiały Ognik napisał(a):Ktoś napisał: skorn napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Eee napisał(a): Urząd Regulacji Energetyki już w najbliższy piątek (17.12) poinformuje o wzroście cen energii elektrycznej o około 20 procent i gazu o około 40 procent dla odbiorców indywidualnych .
Trzeba sie dopasować do wymogów unijnych, nie ma to tamto. Myśleliście, że ekologia to darmowa zabawa?
Nie trzeba się dopasowywać do kretyńskich przepisów unijnych. Lepiej wyjść z Mumii Europejskiej. POLEXIT czas zacząć!
To wychodźcie my zostajemy a jest nas 80% społeczeństwa .
skorn napisał(a):Ktoś napisał: ~~Eee napisał(a): Urząd Regulacji Energetyki już w najbliższy piątek (17.12) poinformuje o wzroście cen energii elektrycznej o około 20 procent i gazu o około 40 procent dla odbiorców indywidualnych .
~~biała napisał(a): Przepracowałem 42 lata. Zawsze na wysokich i odpowiedzialnych stanowiskach. Okazuje się, że według prezesa PIS oraz bandy 235 *osłów jestem cwaniakiem i złodziejem, wiec trzeba mi zabrać 200/2400 zł rocznie aby innym dać 13 , 14 a może i 15 emeryturę. Czegoś podobnego nie było nawet w PRL-owskim socjalizmie. Wtedy gdy zmieniały się przepisy funkcjonowało tzw. ubruttowienie , które zapewniało dotychczasowy poziom świadczenia z ZUS. Zmiana przepisów nie obniżała kwoty do wypłaty. To co się teraz dzieje, to bezprawie, jakiego nigdy nie było . Bardzo proszę o informację, kiedy i gdzie można dołączyć do pozwu zbiorowego emerytów, którzy tracą na tym tzw. Nowym Ładzie.