Po długich poszukiwaniach kupiłem upragniony telewizor samsung neo qled QE55QN91AAT i zdecydowanie NIE POLECAM. Żyrandol odbija się w matrycy, są poświaty ,smugi (bez względu na rodzaj oświetlenia ,żarówka ,led ) niby wysoki model ,a tu lipa. W sklepach oświetlenie jest na dużej wysokości i tego nie widać /standardowe mieszkanie 250 cm /, szczególnie ,że wyświetlają materiał wgrany w ustawieniach telewizora specjalnie dla pokazów w sklepie. Wiedziałem o tym dlatego przyniosłem dysk ze swoimi nagraniami. Po zamontowaniu i sprawdzaniu w domu strasznie się wku...łem. Zrobiłem zdjęcia i udałem się do sklepu. Sprzedawca na zdjęcia matrycy otwiera oczy ze ździwieniem, serwis twierdzi , że z matrycą wszystko OK. Nie da się normalnie korzystać z telewizora, porażka. Jedynym połowicznym rozwiązaniem była wymiana żyrandola na plafon led / jest 8 cm poniżej sufitu/ i pochylanie telewizora zawieszonego na ścianie. Plus telewizora to obraz jak żyleta, szczególnie w materiale 4K i bardzo dobre nagłośnienie - w moim tv jest 8 głośników, może to nie jest kino domowe, ale gra bardzo przyzwoicie. Na stronie sklepu nie mogę dodać opinii.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.