~~xyx napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnozielony Dziewięćsił napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Słyszałam że syn marnotrawny wrócił.
Kto to?
Kasanowa mlecznych barów .
Kto na to pozwolił?
~~xyx napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnozielony Dziewięćsił napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Słyszałam że syn marnotrawny wrócił.
Kto to?
Ja wiem o kogo chodzi i połowa gminy też .
~~Szkarłatny Grzybień napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyx napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnozielony Dziewięćsił napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Słyszałam że syn marnotrawny wrócił.
Kto to?
To jest temat o klasztorze a nie o prywatnych osobach . Zajmij się swoim życiem bo na pewno jest ciulowe że interesujesz się czyimś . Co by nie wstawili to zmiana tematu . Mnie czyjeś życie nie interesuje . Załóż sobie portal i wypisuj co chcesz . Tu odpowiada się na temat .
~~Żółtawa Fuksja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Grzybień napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyx napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnozielony Dziewięćsił napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Słyszałam że syn marnotrawny wrócił.
Kto to?
To jest temat o klasztorze a nie o prywatnych osobach . Zajmij się swoim życiem bo na pewno jest ciulowe że interesujesz się czyimś . Co by nie wstawili to zmiana tematu . Mnie czyjeś życie nie interesuje . Załóż sobie portal i wypisuj co chcesz . Tu odpowiada się na temat .
A ja lubię ten portal i lubię pisać prawdę a ten klasztor to bajki dla dzieci zobaczysz jak się to skończy .
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtawa Fuksja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Grzybień napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyx napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnozielony Dziewięćsił napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Słyszałam że syn marnotrawny wrócił.
Kto to?
A ja lubię ten portal i lubię pisać prawdę a ten klasztor to bajki dla dzieci zobaczysz jak się to skończy .
To nie lepiej powiedzieć teraz, a nie czekać aż coś "niefajnego" się stanie. Lepiej zapobiegać.
~~Żółtawa Fuksja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Grzybień napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyx napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnozielony Dziewięćsił napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Słyszałam że syn marnotrawny wrócił.
Kto to?
Czy na pewno chodzi tu o osoby prywatne a nie publiczne ?
~~Do fuksji napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtawa Fuksja napisał(a):Nie ważne czy publiczne temat jest czytelnie napisany . Pisz na temat a nie o bzdurach . Zal dupe ściska i widzi się pod lasem a nie widzi pod nosem .Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Grzybień napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyx napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnozielony Dziewięćsił napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Słyszałam że syn marnotrawny wrócił.
Kto to?
Czy na pewno chodzi tu o osoby prywatne a nie publiczne ?