Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Babskie gadki: Jolanta Anasiewicz
~~Jaskrawożółta Pietruszka niezalogowany
16 grudnia 2022r. o 8:30
ciężko się tego słucha, jakby prowadząca kompletnie się nie przygotowała do pracy z kamerą. za to bernard ładnie się odbija w lustrze i turla po podłodze
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wychowana Zosia niezalogowany
16 grudnia 2022r. o 8:36
~~ napisał(a): Mnie bardziej interesuje jak kobieta odnajduje się w roli mamy, żony. Ta pani nic nie wspomina o rodzinie , dzieciach , mężczyźnie. Czy te kilka "blaszek" jest warte poświęcenia ?

Skomentował mężczyzna :-)
~~Marta niezalogowany
16 grudnia 2022r. o 10:31
~~Burgundowy Starzec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Angela napisał(a): Nie rozumiem dlaczego niektóre kobiety myślą że bycie matką i żoną to najważniejsza rola w ich życiu.

A co jest najważniejsze ?

To, ze Jola nie wypowiedziała się na temat rodziny, nie oznacza, że jej nie ma. Pamiętajcie, nie wszystko musicie zawsze wiedzieć, więc warto czasami po prostu tego nie komentować. Czasy się zmieniły, i biorąc pod uwagę wszystkie kobiety jak i mężczyzn również, nie dla każdego priorytetem jest praca-dom-dzieci-mąż :-)
~~Marta niezalogowany
16 grudnia 2022r. o 10:32
~~Burgundowy Starzec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Angela napisał(a): Nie rozumiem dlaczego niektóre kobiety myślą że bycie matką i żoną to najważniejsza rola w ich życiu.

To, ze Jola nie wypowiedziała się na temat rodziny, nie oznacza, że jej nie ma. Pamiętajcie, nie wszystko musicie zawsze wiedzieć, więc warto czasami po prostu tego nie komentować. Czasy się zmieniły, i biorąc pod uwagę wszystkie kobiety jak i mężczyzn również, nie dla każdego priorytetem jest praca-dom-dzieci-mąż/żona :-)
~~skorn niezalogowany
16 grudnia 2022r. o 10:39
~~Marta napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Burgundowy Starzec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Angela napisał(a): Nie rozumiem dlaczego niektóre kobiety myślą że bycie matką i żoną to najważniejsza rola w ich życiu.

To, ze Jola nie wypowiedziała się na temat rodziny, nie oznacza, że jej nie ma. Pamiętajcie, nie wszystko musicie zawsze wiedzieć, więc warto czasami po prostu tego nie komentować. Czasy się zmieniły, i biorąc pod uwagę wszystkie kobiety jak i mężczyzn również, nie dla każdego priorytetem jest praca-dom-dzieci-mąż/żona :-)

Dla mnie jest tylko praca ,żadna rodzina ,kobiety ,dzieci .
~~Robert niezalogowany
16 grudnia 2022r. o 15:14
Powyginał by się z nią :-)
29
Bernard
16 grudnia 2022r. o 16:25
~~Jaskrawożółta Pietruszka napisał(a): ciężko się tego słucha, jakby prowadząca kompletnie się nie przygotowała do pracy z kamerą. za to bernard ładnie się odbija w lustrze i turla po podłodze

To dopiero drugi wywiad wideo Patrycji i będzie tylko lepiej, bo ona się bardzo szybko uczy i jest cholernie pracowita.
A ja się nie turlałem, jeno kombinowałem z kamerami : )

bobrzanie.pl
~~Walec niezalogowany
17 grudnia 2022r. o 8:34
Chyba w żadnym mieście nie ma tyle zawiści i utrudnień. Im więcej zawiści tym większa adrenalina. Jeszcze mi to pomaga. Nie dostanę pomoc na moim terenie otrzymam w innym mieście. Tylko niech nikt po kątach nie chwali się w tym mieście moimi sukcesami. Prawda ma szeroki choryzont.i lubi szkło
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza