~~Angela napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pietka napisał(a): Oles to co sie wydazylo wstrzasnelo mna.O Jezu.RIP
Nadal nie mogę pogodzić się z tym, że dr Jacka już nie ma. Nie wiem gdzie szukać takiego lekarza , uratował
moje dziecko, potem pomagał od lat w różnych sytuacjach. Nawet nie wiem co się stało...
~~Ultramarynowa Abelia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Angela napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pietka napisał(a): Oles to co sie wydazylo wstrzasnelo mna.O Jezu.RIP
Nadal nie mogę pogodzić się z tym, że dr Jacka już nie ma. Nie wiem gdzie szukać takiego lekarza , uratował
moje dziecko, potem pomagał od lat w różnych sytuacjach. Nawet nie wiem co się stało...
To co się w końcu stało z doktorem?
Umarł.
TomAndJerry napisał(a): Tego człowieka nie da się zastąpić. Dzięki niemu dziś jestem w pełni funkcjonującym dojrzałym facetem. Jeśli jeszcze kiedyś będę potrzebował z kimś pogadać, to sprawdzę Annę Miadziołko-Bronowicką. Byłem na jednym z jej wykładów i sposób myślenia miała bardzo zbliżony do Jacka. Nie wiem jednak czy to będzie to czego potrzebuję.