~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~kiedyś szukający pracy i olany napisał(a): Komu Urząd Pracy znalazł poza interwencyjnymi jakąś pracę??? Wydawanie milionów na duperele, szkolenia i mydlenie oczu. Bajka z mchu i paproci.
Ja z UP dostałem dofinansowanie na maszyny ,otworzyłem prywatną działalność i dzisiaj mam emeryturę nigdy nie pobierałem Kuroniówki i żyję dobrze .
~~Oliwkowozielona Tawuła napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~kiedyś szukający pracy i olany napisał(a): Komu Urząd Pracy znalazł poza interwencyjnymi jakąś pracę??? Wydawanie milionów na duperele, szkolenia i mydlenie oczu. Bajka z mchu i paproci.
Ja z UP dostałem dofinansowanie na maszyny ,otworzyłem prywatną działalność i dzisiaj mam emeryturę nigdy nie pobierałem Kuroniówki i żyję dobrze .
Czym sie chwalisz komunistyczny pasozycie?
Żebyś ty cwelu zdechł ja 45 lat płaciłem podatki na takich fiutów jak ty !
~~Oliwkowozielona Tawuła napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~kiedyś szukający pracy i olany napisał(a): Komu Urząd Pracy znalazł poza interwencyjnymi jakąś pracę??? Wydawanie milionów na duperele, szkolenia i mydlenie oczu. Bajka z mchu i paproci.
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Oliwkowozielona Tawuła napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~kiedyś szukający pracy i olany napisał(a): Komu Urząd Pracy znalazł poza interwencyjnymi jakąś pracę??? Wydawanie milionów na duperele, szkolenia i mydlenie oczu. Bajka z mchu i paproci.
Żebyś ty cwelu zdechł ja 45 lat płaciłem podatki na takich fiutów jak ty !
Niech nie zdycha , szkoda człowieka. Bez nerwów. Niech się nauczy historii i przekona się co nauka i cywilizacja zawdzięcza tym tzw. komunistom. Pan Jezus miał też poglądy religijne komunistyczne.
~~Tabaczkowa Psianka napisał(a): Na wyborach oddam głos nieważny. Po wyborach parlamentarnych nic się dla mnie nie zmieniło, wciąż państwo mnie okrada, wciąż kościół rzymskokatolicki pasie się na publicznych pieniądzach. Szanowni kandydaci wszelakiej maści, na moim głosie żaden nie dopcha się do koryta! Wyp.er..lać nieroby!