Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~ niezalogowany
2 października 2024r. o 20:45
~~Ciemnopomarańczowy Wiąz napisał(a): jak to kurna w końcu jest?
''yankee'' dozbraja Ukrainę jest ok ale kiedy Rosję dozbraja Iran wtedy ''bidon'' się gotuje...
kiedy ''pejsiaści'' ostrzeliwali Palestynę ,Liban a teraz nawet Syrię ''bidon'' mówił że wszystko jest ok. ale kiedy Iran pierdyknął swoje fajerwerki w ''pejsiastych'' bidon jęczy i jeszcze się odgraża...

ten tetryk chyba nie pamięta że na dwa fronty to nawet Adolf przegrał a ''bidon'' teraz może mieć na głowie i trzeci...
myślę że temu co się ostatnio dzieje bacznie się przygląda i Władimir i Kim...;D

~~Ciemnopomarańczowy Wiąz napisał(a): jak to kurna w końcu jest?
''yankee'' dozbraja Ukrainę jest ok ale kiedy Rosję dozbraja Iran wtedy ''bidon'' się gotuje...
kiedy ''pejsiaści'' ostrzeliwali Palestynę ,Liban a teraz nawet Syrię ''bidon'' mówił że wszystko jest ok. ale kiedy Iran pierdyknął swoje fajerwerki w ''pejsiastych'' bidon jęczy i jeszcze się odgraża...

Unia to klepnie !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnopomarańczowy Wiąz niezalogowany
2 października 2024r. o 20:48
~~Zielonobiały Świerk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnopomarańczowy Wiąz napisał(a): jak to kurna w końcu jest?

ten tetryk chyba nie pamięta że na dwa fronty to nawet Adolf przegrał a ''bidon'' teraz może mieć na głowie i trzeci...
myślę że temu co się ostatnio dzieje bacznie się przygląda i Władimir i Kim...;D

... napisał ten co za tym ; tetrykiem ; murem stał podczas wyborów... dziury w skarpetach wytarł przebierając nóżkami by tylko ; uczesany ; nie wygrał...hahahahahaha...

co ty tu pieprzysz ?...darłem ''łacha'' z ''zaczesanego'' i tego jak mu polskie(?) władze wchodziły w dupę i podobnie od początku kpiłem sobie z ''bidona''...;D
bo ten wpieprzał nas w wojnę z Rosją i i pluł na Polaków buntujących się w kwestii odszkodowań dla pra,pra,pra,pra wnuków ofiar Holokaustu...

takie bzdury że popierałem''bidona'' to możesz wmawiać sobie podobnym ...gdzieś w jakiejś wiejskiej remizie o tym opowiadaj...;D
~~8 lat upokorzenia Polski niezalogowany
2 października 2024r. o 20:48
Pisowce liczyli że porobią sobie selfiaki z ciałami setek powodzian. Ale nie pykło.
~~Bobry i konkurencja niezalogowany
2 października 2024r. o 20:50
Instytut Ochrony Środowiska na zlecenie Ministerstwa Klimatu i Środowiska przygotował plan zarządzania obiektem z listy UNESCO, którego zapisy znoszą ochronę i pozwalają na wycinkę części nawet kilkusetletnich drzew......
~~pytanie 0 niezalogowany
2 października 2024r. o 20:53
~~Bobry i konkurencja napisał(a): Instytut Ochrony Środowiska na zlecenie Ministerstwa Klimatu i Środowiska przygotował plan zarządzania obiektem z listy UNESCO, którego zapisy znoszą ochronę i pozwalają na wycinkę części nawet kilkusetletnich drzew......

Rozumiem że jesteś specjalistą od ochrony środowiska , a nie ślepym wyznawcą kulawego zboka ? Ha ???
~~Lucjan niezalogowany
2 października 2024r. o 20:55
~~Ciemnopomarańczowy Wiąz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zielonobiały Świerk napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopomarańczowy Wiąz napisał(a): jak to kurna w końcu jest?

... napisał ten co za tym ; tetrykiem ; murem stał podczas wyborów... dziury w skarpetach wytarł przebierając nóżkami by tylko ; uczesany ; nie wygrał...hahahahahaha...

co ty tu pieprzysz ?...darłem ''łacha'' z ''zaczesanego'' i tego jak mu polskie(?) władze wchodziły w dupę i podobnie od początku kpiłem sobie z ''bidona''...;D
bo ten wpieprzał nas w wojnę z Rosją i i pluł na Polaków buntujących się w kwestii odszkodowań dla pra,pra,pra,pra wnuków ofiar Holokaustu...

takie bzdury że popierałem''bidona'' to możesz wmawiać sobie podobnym ...gdzieś w jakiejś wiejskiej remizie o tym opowiadaj...;D

Jak tam, onuce? Boli dupsko Janusz, że w trzecim roku wojny Polacy dalej pomagają Ukrainie i to w takiej skali?!?
~~Zielonobiały Świerk niezalogowany
2 października 2024r. o 21:01
~~Ciemnopomarańczowy Wiąz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zielonobiały Świerk napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopomarańczowy Wiąz napisał(a): jak to kurna w końcu jest?

Zgadza się. Kpiłeś z " bidona " ale KIEDY???? JAK DOSZEDŁ DO WŁADZY!!! Wcześniej go POpierałeś i byłeś za jego wyborem . I twoje bzdury nie tylko do wiejskiej remizy się nie nadają by je opowiadać/ chociaż nie mam nic przeciwko wiejskim remizom/ Te gadki to wciskaj babci klozetowej w miejskim szalecie...
~~Oberżynowa Miodunka niezalogowany
2 października 2024r. o 21:03
~~pytanie 0 napisał(a): Rozumiem że jesteś specjalistą od ochrony środowiska , a nie ślepym wyznawcą kulawego zboka ? Ha ???

~~pytanie 0 napisał(a): Rozumiem że jesteś specjalistą od ochrony środowiska , a nie ślepym wyznawcą kulawego zboka ? Ha ???

Konkret nr 14.....mówi to Panu coś ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza