~~Ja napisał(a): Piękna, mądra, szlachetna a przede wszystkim otwarta na ludzi kobieta Włodarzem mojej Gminy. Witamy nie na najbliższe 5 a 10 lat.
~~Brunatnożółty Topinambur napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ja napisał(a): Piękna, mądra, szlachetna a przede wszystkim otwarta na ludzi kobieta Włodarzem mojej Gminy. Witamy nie na najbliższe 5 a 10 lat.
no tak: sto lat, sto lat niech rządzi, rządzi nam... ale najpierw niech pokaże co potrafi, bo na razie to ma duży kredyt zaufania oparty na nadziejach rozbudzonych obietnicami i pięknymi słowa
…. Chyba się upiłeś … bo na trzeźwo
~~yorg2000 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ja napisał(a): Piękna, mądra, szlachetna a przede wszystkim otwarta na ludzi kobieta Włodarzem mojej Gminy. Witamy nie na najbliższe 5 a 10 lat.
Sto lat, sto lat niech rządzi nam... Ale najpierw niech pokaże, czy potrafi to robić, bo na razie ma solidny kredyt zaufania oparty na nadziejach obudzonych obietnicami i ładnymi słowami i żadnych czynów na ich poparcie. Ja tam obstawiam 50/50: albo będzie lepiej, niż było, albo będzie gorzej..
~~Srebrzystobiała Kosodrzewina napisał(a):Ktoś napisał: ~~yorg2000 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ja napisał(a): Piękna, mądra, szlachetna a przede wszystkim otwarta na ludzi kobieta Włodarzem mojej Gminy. Witamy nie na najbliższe 5 a 10 lat.
Sto lat, sto lat niech rządzi nam... Ale najpierw niech pokaże, czy potrafi to robić, bo na razie ma solidny kredyt zaufania oparty na nadziejach obudzonych obietnicami i ładnymi słowami i żadnych czynów na ich poparcie. Ja tam obstawiam 50/50: albo będzie lepiej, niż było, albo będzie gorzej..
Gorzej być nie może !!!
Może,
~~Kredowobiały Żylistek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kredowobiały Żylistek napisał(a): Fałsz to bije z wszystkich tych co zasuszcza nowe p. Burmistrz. Pani Joasiu to my bardzo dziękuję my że Pani mimo tak ogromnych przeszkód zdecydowała się startować w tych wyborach. My tego oragnelismy jako mieszkańcy. Bo nas wysłuchałBóg nas wysłuchał.
~~Rudoczerwona Hakonechloa napisał(a): Pani Joana będzie realizować wszystko jeszcze orzed kolejnymi wyborami aby lokalne veto nie zarzucało jej że robi kampanie inwestycjami.
Co teraz będą robić Lechosławicze?
~~Weto napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudoczerwona Hakonechloa napisał(a): Pani Joana będzie realizować wszystko jeszcze orzed kolejnymi wyborami aby lokalne veto nie zarzucało jej że robi kampanie inwestycjami.
Co teraz będą robić Lechosławicze?
Pójdą na zasłużoną emeryturę !