~~Liliowobiały Zimowit napisał(a): Są 200 metrów dalej u konkurencji pod Komuny 17
Również nie polecam.
Poszedłem kiedyś z zamiarem zakupu bardzo drogiego roweru, rozmawiałem sobie o tym wymarzonym sprzęcie z właścicielem sklepu. W trakcie naszego dialogu do sklepu dosłownie po wymianie kilku zdań wszedł kolejny klient, po czym właściciel zostawia mnie bez słowa na środku sklepu ( choćby powiedział: przepraszam na chwilkę - niestety chyba te słowa są mu obce ) i poszedł się zapytać tego klienta, który wszedł: w czym mogę pomóc ? Po takim potraktowaniu wyszedłem z tego Pana sklepu, a rower kupiłem za dwa dni gdzie indziej. Bardzo się cieszę z takiego obrotu sprawy. Później tak sobie pomyślałem- jak bym u nich kupił rower i chciałbym oddać go na serwis to szczerze mówiąc nie wiem czy znaleźliby w tym sklepie czas na rozmowę ze mną.
Co do PRO-ROWERY to polecam chłopaki zawsze zerkną, doradzą. Czasem jak faktycznie mają bardzo dużo pracy to proszą, aby zostawić rower na jeden dzień ( mówię o serwisie, naprawach - chyba, że części trzeba odpowiednie zamówić to trwa dłużej ). Mimo tego jest super i tam polecam się udać w kwestiach zakupu jak i serwisowania swoich wymarzonych dwóch kółek.
Na sklep mieszczący się przy ul. Komuny Paryskiej Pana T. Apanasewicza od tamtej pory jak mnie potraktował ( z tego co mi wiadomo to nie tylko mnie ) mimo , że często tamtędy przejeżdżam na rowerze nawet nie zerkam .
Pozdrowienia dla wszystkich kolarzy