Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W PROROWERY Bolesławiec! Rowery z GWARANCJĄ NAJNIŻSZEJ CENY: górskie już od 999 zł a elektryczne od 2 999 zł
~~fskldjk niezalogowany
26 czerwca 2024r. o 11:25
Najlepszy sklep i serwis w Bolesławcu - polecam !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czerwonozłota Pietruszka niezalogowany
26 czerwca 2024r. o 11:46
a sa rowery maxim?
~~som niezalogowany
26 czerwca 2024r. o 12:24
~~Czerwonozłota Pietruszka napisał(a): a sa rowery maxim?

som
~~Liliowobiały Zimowit niezalogowany
26 czerwca 2024r. o 14:20
Są 200 metrów dalej u konkurencji pod Komuny 17
~~jljlkjlkjlkjl niezalogowany
26 czerwca 2024r. o 14:48
~~Liliowobiały Zimowit napisał(a): Są 200 metrów dalej u konkurencji pod Komuny 17

nie polecam - pan z komuny całkowicie zignorował nas gdy szukaliśmy rowerów dla siebie i dziecka - no cóż kupiliśmy te 3 rowery gdzieś indziej.
~~Kasztankowy Uczep niezalogowany
26 czerwca 2024r. o 16:41
~~jljlkjlkjlkjl napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Liliowobiały Zimowit napisał(a): Są 200 metrów dalej u konkurencji pod Komuny 17

nie polecam - pan z komuny całkowicie zignorował nas gdy szukaliśmy rowerów dla siebie i dziecka - no cóż kupiliśmy te 3 rowery gdzieś indziej.

U nich takie zachowanie to norma. Też to przerabiałem.
~~Szafirowy Żywotnik niezalogowany
26 czerwca 2024r. o 19:05
Idźcie do apanasewicza,renoma i kultura,a ten kierownik to jakiś cieplutki
~~Perłowa Cynia niezalogowany
26 czerwca 2024r. o 21:13
~~Liliowobiały Zimowit napisał(a): Są 200 metrów dalej u konkurencji pod Komuny 17

Również nie polecam.
Poszedłem kiedyś z zamiarem zakupu bardzo drogiego roweru, rozmawiałem sobie o tym wymarzonym sprzęcie z właścicielem sklepu. W trakcie naszego dialogu do sklepu dosłownie po wymianie kilku zdań wszedł kolejny klient, po czym właściciel zostawia mnie bez słowa na środku sklepu ( choćby powiedział: przepraszam na chwilkę - niestety chyba te słowa są mu obce ) i poszedł się zapytać tego klienta, który wszedł: w czym mogę pomóc ? Po takim potraktowaniu wyszedłem z tego Pana sklepu, a rower kupiłem za dwa dni gdzie indziej. Bardzo się cieszę z takiego obrotu sprawy. Później tak sobie pomyślałem- jak bym u nich kupił rower i chciałbym oddać go na serwis to szczerze mówiąc nie wiem czy znaleźliby w tym sklepie czas na rozmowę ze mną.
Co do PRO-ROWERY to polecam chłopaki zawsze zerkną, doradzą. Czasem jak faktycznie mają bardzo dużo pracy to proszą, aby zostawić rower na jeden dzień ( mówię o serwisie, naprawach - chyba, że części trzeba odpowiednie zamówić to trwa dłużej ). Mimo tego jest super i tam polecam się udać w kwestiach zakupu jak i serwisowania swoich wymarzonych dwóch kółek.
Na sklep mieszczący się przy ul. Komuny Paryskiej Pana T. Apanasewicza od tamtej pory jak mnie potraktował ( z tego co mi wiadomo to nie tylko mnie ) mimo , że często tamtędy przejeżdżam na rowerze nawet nie zerkam .
Pozdrowienia dla wszystkich kolarzy

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza