~~Marecki napisał(a): Gratulacje dla młodych sportowców i ich trenerów myślę że po takich sukcesach miasto i powiat może by więcej doceniło lekkoatletykę oraz może by się znaleźli jacyś lokalni sponsorzy którzy zainwestują w Bolesławiecką lekkoatletykęsorry ale ile wy chcecie wyciągnąć od Prezydenta mało jeszcze finansuje klub gdzie trenują? - są inne kluby które też potrzebują wsparcia. nie wykorzystuj ie jednorazowy sukces do wszystkiego mają po kilka sukcesów i nie strugaja kozaka. Przesadzacie. Cieszcie się że stadion nowy będzie i kleknijcie w podzięce Prezydentowi na kolana.
~~Tabaczkowa Kobea napisał(a): Gratulacje Mistrzu Stanisławie !!!nie produkuj sie i nie kłam bo mistrzow nie tylko euro py ale swiata swiata w Boleslawcu jest wielu tylko nie lataja po redakcjach i nie zadzieraja nosa.Prosze nie obrazac innych bo kto kogo dołuje ten sam bedzie zdołowany.Nie tylko jakis tam biegacz jest pempkiem tego Bolesławca z tego co wiem to ten długi to słabeusz na siłce nawet dziewczyny od niego sa silniejsze.
Krytykującym życzę osiągnięć Mistrza oraz jego kultury i elokwencji. Pozdrawiam.
~~Jaguar napisał(a): Żółć się ulewa, krytykantom zdrowia życzę.brak kultury a tylko ego ego upadek... gwia zdy... Prawda w oczy kole.