~~MARCIN PITERA napisał(a): Szanowny Panie ja nie muszę za takie rzeczy płacić - twoja wypowiedź jest śmieszna jesli porównamy organizację meczów w Raciborowicach do organizacji meczu w Bolesławcu tu widać wielka przepaść. Jeśli mi zazdrościsz kasy - zapraszam dam ci pracę i dam ci dobrze zarobić bo widocznie jesteś niedowartościowany !!!
~~Jan napisał(a): Ciekawe co teraz po dzisiejszym meczu napiszecie o tej trzodzie
~~MARCIN PITERA napisał(a): Szanowny Panie ja nie muszę za takie rzeczy płacić - twoja wypowiedź jest śmieszna jesli porównamy organizację meczów w Raciborowicach do organizacji meczu w Bolesławcu tu widać wielka przepaść. Jeśli mi zazdrościsz kasy - zapraszam dam ci pracę i dam ci dobrze zarobić bo widocznie jesteś niedowartościowany !!!
~~Bolecnauta napisał(a):Ktoś napisał: ~~MARCIN PITERA napisał(a): Szanowny Panie ja nie muszę za takie rzeczy płacić - twoja wypowiedź jest śmieszna jesli porównamy organizację meczów w Raciborowicach do organizacji meczu w Bolesławcu tu widać wielka przepaść. Jeśli mi zazdrościsz kasy - zapraszam dam ci pracę i dam ci dobrze zarobić bo widocznie jesteś niedowartościowany !!!
O jak to się źle zestarzało...rzeczywiście widać ogromną przepasc ...buahahahah