Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wysokie ceny paliw w Bolesławcu budzą frustrację mieszkańców. UOKiK i Orlen tłumaczą: to mechanizmy rynkowe
~~Lucjan niezalogowany
12 godz. 26 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): Ja się zastanawiam co ludźmi kierowało żeby głosować wyborach parlamentarnych na KO?? Przecież to wiadomo było że Tusk nic dobrego nie zrobi dla polski , a wręcz jeszcze bardziej ją zrujnuje. Rudy Donald teraz śmieje się wam prosto w twarz ,że znów mu naiwniacy uwierzyliście. Donald jak to Donald w dupi€ was wszystkich ma. Wy będziecie narzekać , jęczeć że paliwo za drogie , masło , chleb itp itd a Donald znów pojedzie sobie na zagraniczna wycieczkę lub kupi nowy apartament Warszawie, a was nawet nie stać na zatankowanie auta. Idzie jeszcze barany zagłosować na Trzaskowskiego to znów zacznie się masowa emigracja do Niemca na szparagi lub do Anglii na zmywak.

Ty musi długo za granicą mieszkałeś , zapomniałeś ojczystego języka , albo jesteś downem , gdyż PiSzesz jak ostatnia PiS-da.
Janusz z poddasza twierdzi że internet to nie praca magisterska lub dyplomowa , ale na Boga szanujmy się.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnobursztynowa Mydlnica niezalogowany
12 godz. 2 min. temu
~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja się zastanawiam co ludźmi kierowało żeby głosować wyborach parlamentarnych na KO?? Przecież to wiadomo było że Tusk nic dobrego nie zrobi dla polski , a wręcz jeszcze bardziej ją zrujnuje. Rudy Donald teraz śmieje się wam prosto w twarz ,że znów mu naiwniacy uwierzyliście. Donald jak to Donald w dupi€ was wszystkich ma. Wy będziecie narzekać , jęczeć że paliwo za drogie , masło , chleb itp itd a Donald znów pojedzie sobie na zagraniczna wycieczkę lub kupi nowy apartament Warszawie, a was nawet nie stać na zatankowanie auta. Idzie jeszcze barany zagłosować na Trzaskowskiego to znów zacznie się masowa emigracja do Niemca na szparagi lub do Anglii na zmywak.

Ty musi długo za granicą mieszkałeś , zapomniałeś ojczystego języka , albo jesteś downem , gdyż PiSzesz jak ostatnia PiS-da.
Janusz z poddasza twierdzi że internet to nie praca magisterska lub dyplomowa , ale na Boga szanujmy się.

Widzisz ja wyjeżdżając zagranice nie muszę teraz martwić się cenami mieszkań za wynajem bo kupiłem swoje. Teraz zauważyłem że osoby po 30 roku życia dalej mieszkają z rodzicami ( gniazdowniki ) ale wcale mnie to nie dziwi. Jak w takiej dziurze jak Bolesławiec ludzie krzyczą sobie za wynajem mieszkania od 2,500 tys zł do 3.000 tys zł a pracy w samym Bolesławcu to nie ma a jak jest to dają najniższa krajową. Co do Tuska i jego wyborców. Wyborcy KO lub teraz Trzaskowskiego to są osoby niepełnosprawne umysłowo.
~~Janek niezalogowany
5 godz. 28 min. temu
Miasto Chełm chyba trzy lata temu z podobnych powodów uruchomiło swoją, miejską stację paliw. Z cenami oczywiście niższymi od konkurencji. Zadziałało znakomicie, ceny u wszystkich spadły. Stacja samoobsługowa, czynna 24h/ dobę. Można? Można...
~~Janek Wiśniewski niezalogowany
5 godz. 26 min. temu
Miasto Chełm chyba trzy lata temu z podobnych powodów uruchomiło swoją, miejską stację paliw. Z cenami oczywiście niższymi od konkurencji. Zadziałało znakomicie, ceny u wszystkich spadły. Stacja samoobsługowa, czynna 24h/ dobę. Można? Można...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza