Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Klekusiowo szuka wolontariuszy na WOŚP
~~Jirzi Owsik niezalogowany
18 godz. 26 min. temu
Żądamy rozdzielenia WOŚP od państwa
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Arcadio niezalogowany
18 godz. 23 min. temu
Odkąd WOŚP zaczęła aktywnie wspierać jedną stronę politycznego sporu, a co gorsza finansować kampanię bilbordową (oficjanie do walki z sepsą), przestałem wspierać WOŚP. Mimo, iż nie głosowałem na PiS to jednak nie godzę się na przeznaczanie pieniędzy ze zbiórek na taką kampanię. Zaskakuje też, że spółki skarbu państwa oraz miasta finansują finał WOŚP. Zamiast tego lepiej byłoby bezpośrednio te środki przekazać na służbę zdrowia.
~~dawny darczyńca niezalogowany
18 godz. 6 min. temu
Szuka? Niech szuka! Odkąd się zaangażowali w politykę to mnie ta zgraja nie interesuje.
~~Typowy typ niezalogowany
17 godz. 1 min. temu
Niech szuka
,, Szukajcie a znajdziecie "
~~Lilioworóżowy Pieris niezalogowany
15 godz. 41 min. temu
NIGDY KLEKUSIOWO, TA NIBY POMOC ZWIERZETOM TO PARODIA, KTO WIERZY W DOBRE INTENCJE PANA Z KLEKUSIOWA TO NIECH DALEJ WIERZY
~~Siwawy Chmiel niezalogowany
15 godz. 30 min. temu
Nie dam ani złamanego grosza.Liczę czas jak długo mój post się utrzyma.Admin czuwa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza