Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Klekusiowo szuka wolontariuszy na WOŚP
~~Jirzi Owsik niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 11:23
Żądamy rozdzielenia WOŚP od państwa
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Arcadio niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 11:26
Odkąd WOŚP zaczęła aktywnie wspierać jedną stronę politycznego sporu, a co gorsza finansować kampanię bilbordową (oficjanie do walki z sepsą), przestałem wspierać WOŚP. Mimo, iż nie głosowałem na PiS to jednak nie godzę się na przeznaczanie pieniędzy ze zbiórek na taką kampanię. Zaskakuje też, że spółki skarbu państwa oraz miasta finansują finał WOŚP. Zamiast tego lepiej byłoby bezpośrednio te środki przekazać na służbę zdrowia.
~~dawny darczyńca niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 11:44
Szuka? Niech szuka! Odkąd się zaangażowali w politykę to mnie ta zgraja nie interesuje.
~~Typowy typ niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 12:49
Niech szuka
,, Szukajcie a znajdziecie "
~~bolo niezalogowany
9 stycznia 2025r. o 7:58
Jeszcze się taki nie urodził by wszystkim dogodził.
~~Rdzawobrązowa Dabecja niezalogowany
14 stycznia 2025r. o 17:40
~~Jirzi Owsik napisał(a): Żądamy rozdzielenia WOŚP od państwa

Żądamy oddzielenia kościoła od państwa!
~~Sczerniała Lepnica niezalogowany
14 stycznia 2025r. o 17:51
Cudzymi rękoma to i ja bym zbierał :-)
~~Brunatna Sosna niezalogowany
14 stycznia 2025r. o 18:17
~~Sczerniała Lepnica napisał(a): Cudzymi rękoma to i ja bym zbierał :-)

Ale kto ci broni ,załóż Orkiestrę i zbierajcie !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.