Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wesoła Gromadka wystąpiła dla seniorów
~~Ewa niezalogowany
19 stycznia 2025r. o 11:26
~~Rudawobrązowy Czarny napisał(a): Za poradą zobaczyłam stronę gminy. Większość informacji to relacje z koła seniorów. Nic innego się nie dzieje. Dom kultury ukierunkowany na emerytów. Mają dyżo czasu wolnego, to są głównymi bywalcami tego przybytku radości trzeciego wieku. Dla młodych ofert brak. Co się dziwić jak wójt emeryt słabo orientuje się w sprawach zarządzania gminą. Jak to o nim mówią, wybrali mniejsze zło. Szkoda, że to mniejsze zło niszczy teraz naszą gminę. W radzie gminy głównie emeryci i dawni działacze PZPRu . Brakuje im tylko pierwszego sekretarza do pełni szczęścia. Żyją latami swojej młodości, gdzie czerwona książeczka otwierała drogę kariery. To nie jest samorząd a kołchoz.

To chyba patrzyłeś na inną stronę domu kultury. Aktualnie są zajęcia fitnes, zumba, plastyka dla dzieci, tańce dla dzieci, robotyka dla dzieci, gra na instrumentach, zajęcia na ferie, dmuchańce. No nie wiem czy seniorom podobają się takie atrakcje. Nie widziałam tam żadnej oferty dla seniorów. Często bywam w domu kultury i nie wiem skąd te info.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ołowianoniebieski Rdest niezalogowany
19 stycznia 2025r. o 18:51
Ok. Do Pań z zespołu nic nie mamy, oberwało im się rykoszetem za to, że takie zespoły to trzon Kółka Wzajemnej Adoracji.
Pozdrawiam i życzę sukcesów na estradach powiatu i okolic.
~~Jurorzy niezalogowany
19 stycznia 2025r. o 20:11
~~Ołowianoniebieski Rdest napisał(a): Ok. Do Pań z zespołu nic nie mamy, oberwało im się rykoszetem za to, że takie zespoły to trzon Kółka Wzajemnej Adoracji.

Słaba, bardzo słaba ta samokrytyka, na kolana p***
~~Ołowianoniebieski Rdest niezalogowany
19 stycznia 2025r. o 20:18
~~Jurorzy napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ołowianoniebieski Rdest napisał(a): Ok. Do Pań z zespołu nic nie mamy, oberwało im się rykoszetem za to, że takie zespoły to trzon Kółka Wzajemnej Adoracji.

Słaba, bardzo słaba ta samokrytyka, na kolana p***

Przeważnie nie przepraszam, bo to oznaka słabości, dziewczyny, nazwijmy to tak są do mnie w opozycji, one są po drugiej stronie mocy, chociaż same o tym nie wiedzą.
W większości ich znam i powinienem obdarzyć ich szacunkiem.
Sorry ale to tylko ja, trudno mi się przełamać, mam swoje powody.
Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.