Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pięć lat temu koronawirus dotarł do Polski
~~Szarawozielony Sit niezalogowany
1 godz. 31 min. temu
Umiem czytać, umiem też wyciągać wnioski z tego co czytam.
W przeciwieństwie do wielu tutaj, nie łykam wszystkiego co "media" przedstawiają jako prawdę objawioną.
Polecam czasami spróbować.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
14240
M21W2
1 godz. 29 min. temu
Bernard napisał(a): Wywalamy prorosyjską i foliarską propagandę.
Jeśli nie stosujecie się do zasad, zamykamy temat. Proste?

Naprawdę na Białorusi czekają z otwartymi rękami na wyznawców Putina i antyszczepionkowców.

Fololiarze , antyszczepionkowcy powinni przypomnieć sobie co pisali , wygląda na to że po latach nic się
nie zmieniło .

~~Kupiłem nick niezalogowany
1 godz. 27 min. temu
Wiec proszę ciebie Bernard nie próbuj bronić tu Ukrainy lub osób które się zaszczepiły.

Każdy miał wybór … ty może się Bernardzie zaszczepiłeś z 4 razy a teraz swój paszport szczepień możesz oprawić w ramki a ja w ten światowy przekręt nie uwierzyłem i nie zaszczepiłem się bo boje się igły. Ale nie obrażaj kogoś ze ktoś jest jakimś propagandzistą
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
1 godz. 23 min. temu
a ty jesteś w stanie przypomnieć sobie swojego ''ortografa'' kiedy to oznajmiałeś że wybierasz się na ''spęd'' o ''przeklętych'' i napisałeś tam -''HAŃBA'' ; D
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
1 godz. 22 min. temu
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a ty jesteś w stanie przypomnieć sobie swojego ''ortografa'' kiedy to oznajmiałeś że wybierasz się na ''spęd'' o ''przeklętych'' i napisałeś tam -''HAŃBA'' ; D

TO BYŁO DO CIEBIE LUCUŚ ...ZNAfCO POLSZCZYZNY...;D
29
Bernard
1 godz. 21 min. temu
Przekleństwa też wylatują z forum.
Jak ktoś ma ochotę sobie ze mną pogadać, to zapraszam do redakcji. Maskę można założyć w korytarzu, aby pozostać anonimowym : )

bobrzanie.pl