Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławiecka Karta Mieszkańca - wydano już prawie 10 000 kart!
~~Kupiłem nick niezalogowany
4 marca 2025r. o 13:33
Mam tą kartę i szczerze pisząc rewelacyjna sprawa , a korzyści są niesamowite.

Przeloty samolotem po świecie za darmo
Hotele za darmo
Wypożyczenie auta obojętnie gdzie jesteś na świecie 90% zniżki
W pepco zniżka na balony
I u dilera także 15% taniej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurek niezalogowany
4 marca 2025r. o 14:26
~~Kupiłem nick napisał(a): Mam tą kartę i szczerze pisząc rewelacyjna sprawa , a korzyści są niesamowite.

Hotele za darmo
W pepco zniżka na balony

Po wPISie widać że na dealera kasy nie skąpisz .
~~Aśka niezalogowany
4 marca 2025r. o 14:33
Z tą ankietą to poszliście na maxa.
Wywalcie to AI i ręcznie je twórzcie.
Ankieta jednopunktowa jak wybory za komuny
~~Złotorudy Migdałowiec niezalogowany
4 marca 2025r. o 14:53
~~Kupiłem nick napisał(a): Mam tą kartę i szczerze pisząc rewelacyjna sprawa , a korzyści są niesamowite.

Hotele za darmo
W pepco zniżka na balony

~~Ja niezalogowany
4 marca 2025r. o 15:51
Na basen 5 procent taniej... Hehehe czy to nie za dużo przypadkiem :D tak dane aby nie było że nic nie dali :D
~~Rudawobrązowy Tulipanowiec niezalogowany
4 marca 2025r. o 16:08
Moim zdaniem ta karta to zakupienie sobie z mieszkańców miasta. Ona tak naprawdę nic nie daje.
~~Kupiłem nick niezalogowany
4 marca 2025r. o 19:51
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Mam tą kartę i szczerze pisząc rewelacyjna sprawa , a korzyści są niesamowite.

Hotele za darmo
W pepco zniżka na balony

Po wPISie widać że na dealera kasy nie skąpisz .

Jureczku, jeżeli mam być z tobą szczery, to w żaden sposób nie jest mi potrzebny diler, a jak będę chciał sobie zapalić legalnie marihuanę to mam dwa wyjścia
Pierwsze wyjście to pójść z receptą do apteki i kupić sobie sprawdzone zioło na daną dolegliwość.
Drugie wyjście to zatankować auto i pojechać np do Czech , Niemiec , Luksemburga lub Holandii.
~~Kartawdupie niezalogowany
4 marca 2025r. o 22:59
Włóżycie sobie te bolszewickie ulgi w środek okrężnicy. Postawcie więcej słupków i parkomatów ograniczając ą wolność normalnemu człowiekowi który potrzebuje zatrzymać się na kwadrans w tym miejskim kołchozie bo musi i musi zapłacić darmozjadom złotówkę, płacąc uczciwie podatki. Zróbcie sobie dobrze tą kartą bolszewickie miernoty.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza