Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Środa Popielcowa – dzień pokuty i refleksji w bolesławieckich parafiach
~~Wiki niezalogowany
12 godz. 4 min. temu
Zacznijcie od siebie, załóżcie wory pokutne za te wasze przewały i przekręty seksualne, ale Wy będzie umaralniać i pouczać innych a najlepirch tych ców ale nie chodzą, do kościoła.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~PanM niezalogowany
9 godz. 32 min. temu
Jeśli Bóg istnieje, będzie musiał błagać mnie o przebaczenie.
~~Pampers niezalogowany
9 godz. 30 min. temu
~~Wiki napisał(a): Zacznijcie od siebie, załóżcie wory pokutne za te wasze przewały i przekręty seksualne, ale Wy będzie umaralniać i pouczać innych a najlepirch tych ców ale nie chodzą, do kościoła.
Kiedyś,jakbyś nie chciał iść do kościoła,to dostałbyś od ojca po ryju,potem go jeszcze przeprosił i skulony poszedł i stanął w pierwszym rzędzie.Teraz udajesz ułomnego anonimowego bohatera,bo jest internet.Nie chcesz,to nie idź,ale nie obrzydzaj innym-Post to ważny czas dla chrześćjan-ale ty oczywiście niewierzący islamista jesteś,a każdy znajdzie twoje zdjęcie z komuni
~~PanM niezalogowany
9 godz. 14 min. temu
~~Pampers napisał(a): a każdy znajdzie twoje zdjęcie z komuni

Co nie znaczy że nie może zostać ateistą.
Mnie też rodzice zmusili do sakramentów.
Ja na szczęście własnych dzieci nie zmuszałem.
Jeżeli będą chciały to zawsze mogą przyjąć sakramenty ale uczynią to z własnej i nieprzymuszonej woli.
~~pinochet niezalogowany
8 godz. 58 min. temu
Po wczorajszym i dzisiejszym zamknięciu czterech tematów i wycinaniu wpisów pod nimi tylko dlatego że nie były zgodne z chorą wizja świata redaktorów bolca, uważam,że ten dzień powinienem być dniem pokuty dla szanownych redaktorów Bolca.
~~Białobrązowa Borówka niezalogowany
3 godz. 21 min. temu
Czy Andrzej i Adrian też się sypali popiołem? To właśnie oni dali dowód hipokryzji i tegoz skalnego przybytku. tfuuu
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
3 godz. 19 min. temu
~~pinochet napisał(a): Po wczorajszym i dzisiejszym zamknięciu czterech tematów i wycinaniu wpisów pod nimi tylko dlatego że nie były zgodne z chorą wizja świata redaktorów bolca, uważam,że ten dzień powinienem być dniem pokuty dla szanownych redaktorów Bolca.

AMEN ...:D
~~gosc niezalogowany
3 godz. 17 min. temu
Chodzicie do kościoła a macie fałsz za skórą ile w nich judaszy.? - Boga nie oszukasz dość tego wyrachowanego teatru.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.