Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
BKS Bobrzanie wygrywa derby, GKS Raciborowice nadal liderem
~~Żółtobrązowa Smagliczka niezalogowany
9 marca 2025r. o 21:27
~~Kibic napisał(a): Jeszcze 7 lat i w końcu EXTRAKLASA !

Ty do siedmiu umiesz liczyć
Pamiętaj dobry start Chu..j wart weź zostaw klocki i zrób coś dla świata
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnobłękitna Magnolia niezalogowany
9 marca 2025r. o 21:51
~~Ametystowa Pragnia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnobłękitna Magnolia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Do wyżej napisał(a): Za

Ktoś napisał: ~~Do wyżej napisał(a): Za to BKS 3 liga z tą wczorajsza gra zobacz tabele wielka gieksa na czele

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że druzyny IV ligi od z miejsc 1-10 przy takim poziomie jaki w obecnej chwili prezentuje druzyna GKSu zrobią z nich wiatrak i to jeszcze zapytają w którą stronę chcą aby wiał wiatr. Z ciekawością i zainteresowaniem czekałem na drużynę która ma aspiracje ekstraklasowe. Marzyć może każdy ale na ten moment rzeczywistość przerasta marzenia i jeden zawodnik choćby się nazywał Janczak tej rzeczywistości nie zmieni.
Dawid Janczyk, ale to był cień dawnego zawodnika. Pomarzyć każdy może, a wczoraj spiker BKS też marzył o IV lidze dla gospodarzy i to samo by zrobiły drużyny od 1 do 10 miejsca z IV ligi z BKS. W IV lidze jest już inny poziom, wystarczy pojechać na mecz Górniaka Złotoryję, a czołówka IV ligi to robi z resztą praktycznie co zechce.

Faktycznie masz rację. Zgadzam się z Tobą w całej rozciaglosci. A co do spikera to szczerze powiem ze podobała mi się jego praca. Urzeklo mnie zwłaszcza podziękowanie po meczu obu drużynom, sędziom i trenerom. Facet z klasą oby takich obiektywnych spikerow było więcej.inna sprawa to postawa kierownika GKS fatalny facet z obłędnym zachowaniem. Naprawdę lepszych nie ma w Raciborowicach?
~~to ja niezalogowany
9 marca 2025r. o 21:58
żałosne to wszytko, artykół, komentarze, kluby, Pitera, legia, cała ta otoczka. Mecz lokalnych drużyn powinien być sposobnością do spotkania, dla rodzin i ich dzieci. Powinno się uczyc współzawodnictwa, zdrowej rywalizacji. A idziesz na taki mecz i jedyne co słyzysz to wulgaryzmy w kirunku piłkarzy sędziów trenerów. Tragedia jakaś. A kierownik p. Socha z GKS to w ogóle tragedia,znakomity przykład chamstwa i wulgaryzmów, w końcu nie daleko pada jabłko od jabłoni :-) i jabłonia
9 marca 2025r. o 22:22
Ooo tak dobrze powiedziane zacznijcie od swojego miejskiego podwórka a potem będzie z górki
9 marca 2025r. o 22:30
~~to ja napisał(a): żałosne to wszytko, artykół, komentarze, kluby, Pitera, legia, cała ta otoczka. Mecz lokalnych drużyn powinien być sposobnością do spotkania, dla rodzin i ich dzieci. Powinno się uczyc współzawodnictwa, zdrowej rywalizacji. A idziesz na taki mecz i jedyne co słyzysz to wulgaryzmy w kirunku piłkarzy sędziów trenerów. Tragedia jakaś. A kierownik p. Socha z GKS to w ogóle tragedia,znakomity przykład chamstwa i wulgaryzmów, w końcu nie daleko pada jabłko od jabłoni :-) i jabłonia

A to ty były prezes Gksu lata 2010 2015 wiem znam nie pozdrawiam
~~Legia niezalogowany
10 marca 2025r. o 1:17
~~to ja napisał(a): żałosne to wszytko, artykół, komentarze, kluby, Pitera, legia, cała ta otoczka. Mecz lokalnych drużyn powinien być sposobnością do spotkania, dla rodzin i ich dzieci. Powinno się uczyc współzawodnictwa, zdrowej rywalizacji. A idziesz na taki mecz i jedyne co słyzysz to wulgaryzmy w kirunku piłkarzy sędziów trenerów. Tragedia jakaś. A kierownik p. Socha z GKS to w ogóle tragedia,znakomity przykład chamstwa i wulgaryzmów, w końcu nie daleko pada jabłko od jabłoni :-) i jabłonia

I artykuł przez o zamknięte pokazuje tylko jaki baran jesteś napisz na pv jak taki mocny jesteś tak jak reszta anonimowe scierwa
~~Ciemnobłękitna Magnolia niezalogowany
10 marca 2025r. o 2:26
~~Legia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~to ja napisał(a): żałosne to wszytko, artykół, komentarze, kluby, Pitera, legia, cała ta otoczka. Mecz lokalnych drużyn powinien być sposobnością do spotkania, dla rodzin i ich dzieci. Powinno się uczyc współzawodnictwa, zdrowej rywalizacji. A idziesz na taki mecz i jedyne co słyzysz to wulgaryzmy w kirunku piłkarzy sędziów trenerów. Tragedia jakaś. A kierownik p. Socha z GKS to w ogóle tragedia,znakomity przykład chamstwa i wulgaryzmów, w końcu nie daleko pada jabłko od jabłoni :-) i jabłonia

I artykuł przez o zamknięte pokazuje tylko jaki baran jesteś napisz na pv jak taki mocny jesteś tak jak reszta anonimowe scierwa

~~Legia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~to ja napisał(a): żałosne to wszytko, artykół, komentarze, kluby, Pitera, legia, cała ta otoczka. Mecz lokalnych drużyn powinien być sposobnością do spotkania, dla rodzin i ich dzieci. Powinno się uczyc współzawodnictwa, zdrowej rywalizacji. A idziesz na taki mecz i jedyne co słyzysz to wulgaryzmy w kirunku piłkarzy sędziów trenerów. Tragedia jakaś. A kierownik p. Socha z GKS to w ogóle tragedia,znakomity przykład chamstwa i wulgaryzmów, w końcu nie daleko pada jabłko od jabłoni :-) i jabłonia

Odezwała się kultura chodząca. Co drugi uzyskuje,klnie jak szewc i złorzeczy. U Was wszyscy tak maja? Sądząc po kierowniku druzyny Pani z trybun i Twojej wypowiedzi można mieć dużą dozę pewności że taki jest Wasz standard zachowania.
~~Izabelowa Skalnica niezalogowany
10 marca 2025r. o 8:02
A bluzgi po drugiej stronie boiska to spiker i reszta bks-u udawali że nie słyszą bo to swoi to mogą śpiewać co chcą.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza