Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
BKS Bobrzanie wygrywa derby, GKS Raciborowice nadal liderem
~~Car Romano niezalogowany
10 marca 2025r. o 8:16
Spiker banda rozwydrzonych dzieciaków od strony bobru marnie dlpingujacych arbiter dno to cały obraz bksu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bob niezalogowany
10 marca 2025r. o 11:05
Panie redaktorze jakie derby ? Derby są jak grają 2druxyny z tej samej miejscowości. Tak jak LKS łódź i Widzew Łódź. Zalosne te bolec info
~~Szarobury Czarny niezalogowany
10 marca 2025r. o 11:39
~~Bob napisał(a): Panie redaktorze jakie derby ? Derby są jak grają 2druxyny z tej samej miejscowości. Tak jak LKS łódź i Widzew Łódź. Zalosne te bolec info

~~Bob napisał(a): Panie redaktorze jakie derby ? Derby są jak grają 2druxyny z tej samej miejscowości. Tak jak LKS łódź i Widzew Łódź. Zalosne te bolec info

Redaktor myślał o derbach powiatowych ,mogą być jeszcze derby gminne ,derby wojewódzkie i Derby Canty .
~~Ciemnobłękitna Magnolia niezalogowany
10 marca 2025r. o 12:26
~~Car Romano napisał(a): Spiker banda rozwydrzonych dzieciaków od strony bobru marnie dlpingujacych arbiter dno to cały obraz bksu

Szanowny rozmówco. Trudno aby spiker krzyczał do ludzi stojących na ulicy za płotem.
Niestety nie ma on wpływu na to co mówią,krzyczą w tym miejscu stojące osoby.
Sam byłem świadkiem jak w spokojny i opanowany sposób prosił kibicow GKS aby nie używać wulgaryzmów choćby z tej prostej przyczyny że widowisko oglądały dzieci .
I opanował ta sytuację praktycznie do zera.
Na niektóre sytuację i zachowania nikt nie ma wpływu i trzeba się z tym pogodzić.
~~Rubinowy Szparag niezalogowany
10 marca 2025r. o 12:30
Dlaczego Raciborowice cement nie mają burmistrza?
~~Migdałowy Głóg niezalogowany
10 marca 2025r. o 12:54
Ależ sie pięknie czyta te szlochanie wieśniaków boli-ma boleć!!!
~~Izabelowa Skalnica niezalogowany
10 marca 2025r. o 13:21
~~Ciemnobłękitna Magnolia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Car Romano napisał(a): Spiker banda rozwydrzonych dzieciaków od strony bobru marnie dlpingujacych arbiter dno to cały obraz bksu

Szanowny rozmówco. Trudno aby spiker krzyczał do ludzi stojących na ulicy za płotem.
Niestety nie ma on wpływu na to co mówią,krzyczą w tym miejscu stojące osoby.
Sam byłem świadkiem jak w spokojny i opanowany sposób prosił kibicow GKS aby nie używać wulgaryzmów choćby z tej prostej przyczyny że widowisko oglądały dzieci .
I opanował ta sytuację praktycznie do zera.
Na niektóre sytuację i zachowania nikt nie ma wpływu i trzeba się z tym pogodzić.

Przecież tam nie ma żadnego płotu, stali przy samej linii bocznej i śpiewali wulgarne piosenki i też słyszały to dzieci i kobiety
~~kibol niezalogowany
10 marca 2025r. o 14:26
~~to ja napisał(a): żałosne to wszytko, artykół, komentarze, kluby, Pitera, legia, cała ta otoczka. Mecz lokalnych drużyn powinien być sposobnością do spotkania, dla rodzin i ich dzieci. Powinno się uczyc współzawodnictwa, zdrowej rywalizacji. A idziesz na taki mecz i jedyne co słyzysz to wulgaryzmy w kirunku piłkarzy sędziów trenerów. Tragedia jakaś. A kierownik p. Socha z GKS to w ogóle tragedia,znakomity przykład chamstwa i wulgaryzmów, w końcu nie daleko pada jabłko od jabłoni :-) i jabłonia

dokładnie! dramat, przyjechali z Raciborowic i darli non stop gardła, tylu wyzwisk nie słyszałem od dawna, mnóstwo dzieci, a tu takie chamstwo...moje dziecko wyprowadzało piłkarzy na boisko, nie tak to sobie wyobrażałem...następnym razem apeluję o to, by wyprowadzać takich deliktwnentów. Na szczęście nagrałem tych chamów, chętnie udostępnię.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza