~~Kupiłem nick napisał(a): Będzie wyglądało to tak
Litwin do 1 miesiąca odbierze swoje prawo jazdy w swoim wydziale komunikacji na Litwie ( pod warunkiem ze miał litewskie prawo jazdy ) i dalej będzie chłop jeździł.
On ma tylko 5 letni zakaz prowadzenia auta w Polsce … na Litwie , Holandii , w obojętnie w której kraju europejskim oprócz polski może jeździć.
To rzeczywiście mu narobili.
~~Rudawy Pierwiosnek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Będzie wyglądało to tak
Litwin do 1 miesiąca odbierze swoje prawo jazdy w swoim wydziale komunikacji na Litwie ( pod warunkiem ze miał litewskie prawo jazdy ) i dalej będzie chłop jeździł.
On ma tylko 5 letni zakaz prowadzenia auta w Polsce … na Litwie , Holandii , w obojętnie w której kraju europejskim oprócz polski może jeździć.
Czytaj ze zrozumieniem Litwa a Łotwa to dwa różne kraje. Łotysz jest z Łotwy z Litwy jest Litwin
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudawy Pierwiosnek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Będzie wyglądało to tak
Czytaj ze zrozumieniem Litwa a Łotwa to dwa różne kraje. Łotysz jest z Łotwy z Litwy jest Litwin
Szczerze przeczytałem tylko zdawkowo artykuł.
Wracając do tematu , Litwinowi czy tam Łotyszowi, prócz zapłacenia pieniędzy to nic nie zrobili, bo fizycznie prawo jazdy ma.
,,Szczerze przeczytałem tylko zdawkowo artykuł''
Ta samo jak z kilogramami . Mózg ci od używek zanika.