~~ksionże karol napisał(a): Zapommnieliście dodać że w kwietniu rośnie cena z 10 na 16funtów za sztukę.80 złotych nie majątek.
~~Jasnoturkusowa Imperata napisał(a):Ktoś napisał: ~~ksionże karol napisał(a): Zapommnieliście dodać że w kwietniu rośnie cena z 10 na 16funtów za sztukę.80 złotych nie majątek.
~~Adrian napisał(a): Włk Brytania jest już skończona. Porozmawiajcie z Polakami, którzy pamiętają jak tam było 20lat temu a jak jest teraz. Brud, bieda i drożyzna a na ulicach Afryka.
Marcin Marczewski napisał(a):Ktoś napisał: ~~Adrian napisał(a): Włk Brytania jest już skończona. Porozmawiajcie z Polakami, którzy pamiętają jak tam było 20lat temu a jak jest teraz. Brud, bieda i drożyzna a na ulicach Afryka.
Bywałem w Wielkiej Brytanii 20 lat, a w Irlandii to nawet mieszkałem. Bywałem tam też wiele razy w ostatnich latach. Oba kraje się rozwinęły i zmieniły. A to co na pewno się zmieniło to to, że jest tam teraz wiele tysięcy Brytyjczyków, którzy pochodzą z Polski, Litwy, Łotwy, Estonii itd. Więc nie Afryka, ale Europa Wschodnia.