Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Obywatel Białorusi przewoził 10 kilogramów marihuany. Grozi mu do 20 lat więzienia
~~Kupiłem nick niezalogowany
25 marca 2025r. o 12:39
Jak to zawsze jest , było i będzie , 10 kg marihuany wpisane było w straty a np 60 kg przejechało innym transportem.

Marihuana od dawna powinna być zalegalizowana.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnozielona Kobea niezalogowany
25 marca 2025r. o 12:44
20 lat na utrzymaniu polskiego państwa. Siłownia ,ping pong opieka lekarska . Fajnie.
25 marca 2025r. o 12:46
I tu widać jak w Polsce prawo jest kulawe.
Za przemyt marihuany 20 lat.
Za zabójstwo 25 lat.
Za jazdę po pijaku z cofniętym prawem jazdy nic sądy nie robią tylko dają 2 , 3 , 4 , 5 zakaz jazdy samochodem.

Polska państwo z kartonu.
~~Purpurowa Miodunka niezalogowany
25 marca 2025r. o 12:48
~~Brunatnozielona Kobea napisał(a): 20 lat na utrzymaniu polskiego państwa. Siłownia ,ping pong opieka lekarska . Fajnie.

To jak jest tak dobrze więzieniu jak piszesz to jaki masz problem przemycać narkotyki ?? Może zostaniesz milionerem albo pójdziesz na wczasy z Ping pongiem i z opieką lekarza.
~~ niezalogowany
25 marca 2025r. o 13:05
~~Kupiłem nick napisał(a): I tu widać jak w Polsce prawo jest kulawe.
Za zabójstwo 25 lat.

Nie 20 lat ale DO 20 lat.
25 marca 2025r. o 13:11
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): I tu widać jak w Polsce prawo jest kulawe.
Za zabójstwo 25 lat.

Nie 20 lat ale DO 20 lat.

Najwyższa bariera jest do 20 lat
Mordercy tez nie wsadzają na 25 lat tylko np na 15 lat a później wychodzi na warunkowym.

I o to właśnie chodzi
~~Jasiu niezalogowany
25 marca 2025r. o 13:32
Na Bolcu to roi się od specjalistów. Jak nai ANALityk polityczny to prawnik do morderstw.
I jeden od drugiego mądrzejszy!
25 marca 2025r. o 13:42
~~Jasiu napisał(a): Na Bolcu to roi się od specjalistów. Jak nai ANALityk polityczny to prawnik do morderstw.
I jeden od drugiego mądrzejszy!

Jaśko , ślepy widzi że prawo polskie jest kulawe lub dziurawe jak ser holenderski.

Do 25 lat jest kara za zabójstwo
Do 20 lat jest kara za przemyt większej ilości marihuany. Białorusin dostał sanki na 2 miesiące, a małolatów których złapali z 2 kg marihuany w Bolesławcu dostali dozór policyjny.

Ludzi łapią naćpanych, pijanych z wielokrotnym zakazem prowadzenia pojazdów mechanicznych i nadal im nic nie grozi.

A tu bach , Białorusina złapali z rośliną gdzie nikomu nie zagrażał i wj€babali mu 2 miesiące sankcji gdzie z 2 miesięcy może zrobić się 2 lata. A pijani kierowcy zabranym prawkiem czują się bezkarni.

I gdzie jest sens i logika Jasiu ??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza