Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
Wróć do komentowanego artykułu:
XX Młodzieżowe Zatargi z Teatrem – święto młodej sztuki w Bolesławcu
~~Iliowobłękitna Puszkinia niezalogowany
22 godz. 3 min. temu
PO=drożyzna. Wstyd do tej niemieckiej partii należeć i głosować
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złotawordzawa Malwa niezalogowany
22 godz. 2 min. temu
Ta Pani za bardzo się na tych Zatargach lansuje, jak to jest dla młodych, to niech pokaże młodych, a nie lansik, lansik
~~Ceglasta Glicynia niezalogowany
21 godz. 40 min. temu
~~Złotawordzawa Malwa napisał(a): Zupełnie nie ma pani racji. Jako osoba, która w zatargach uczestniczyła mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że najbardziej liczą się tutaj młodzi ludzie. Jestem ciekawa na jakiej podstawie stwierdziła pani, ze pani Aneta się ,,lansuje” i czy w ogóle kiedykolwiek była pani na zatargach.
~~Pistacjowy Miłorząb niezalogowany
21 godz. 28 min. temu

~~Złotawordzawa Malwa napisał(a): Ta Pani za bardzo się na tych Zatargach lansuje, jak to jest dla młodych, to niech pokaże młodych, a nie lansik, lansik

Tak? Ciekawe na ilu zatargach Pan/Pani był/a, bo ja miałem przyjemność być na kilku, dzięki czemu wiem, że nie ma Pan/Pani pojęcia, o czym mówi. Łatwo zasłaniać się interesem młodych na potrzeby personalnych konfliktów, ale z realnym zainteresowaniem się ich aktywnością już gorzej, co? Zatargi to inicjatywa, którą tworzą dziesiątki młodych ludzi z Bolesławca i okolic, a kolejne dziesiątki przyjeżdżają z całej Polski. Ci młodzi ludzie są w samym centrum Zatargów, wystarczy przyjść i zobaczyć. Proszę stworzyć wydarzenie aktywizujące przynajmniej podobną ilość młodzieży, to będzie można myśleć o mandacie do mówienia o tym, co kto jak robi.
~~Ciemnożółta Brzoza niezalogowany
21 godz. 20 min. temu
Ja już nie mogę się doczekać! Zawsze na Zatargach z Teatrem poziom spektakli był i na pewno będzie na najwyższym poziomie :) Atmosfera nie do opisania!!! Do zobaczenia na zatargach!!!
~~Gen niezalogowany
12 godz. 2 min. temu
Aneta Ćwieluch to artystka, reżyser, animatorka, wychowawczyni młodzieży, łowczyni talentów, pasjonatka, człowiek wielkiej klasy. Kogoś takiego w Boleslawcu nie było. Zatargi z teatrem to wspaniała, ogromna inicjatrwa. Bolesławiec powinien o tym trąbić A słabo to robi. Poprawcie się. Kiedy zrozumiecie co macie, kogo macie? Brawo Aneta, brawo młodzież, brawo aktorzy, brawo teatr!
~~Szara Papryka niezalogowany
5 godz. 10 min. temu
Trzymamy kciuki Pani Aneto. Wiem, że przeżywa Pani teraz trudne chwile. To co Pani robi z młodymi ludźmi jest ponadczasowe i Bolesławiec nigdy o tym nie zapomni.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!