Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5221
#Jowita nieaktywny
23 marca 2011r. o 11:35
Witam i wszystkim od razu :* :* :* :*
Coś bliżej o grillu ?? ?? Może i ja dam radę :D
Miłego dnia wszystkim :*
A wrony kraczą i kraczą ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~E:) niezalogowany
23 marca 2011r. o 16:46
Kava napisał(a):
Ja unikam? Ja unikam? :| :>
Jeszcze o tym pogadamy :> :D

Kavo

:D :D :D
~E:) niezalogowany
23 marca 2011r. o 16:53
Pannazdzieckiem napisał(a): Kavo... jeśli Ciebie na grilu nie będzie , to ja nigdzie nie idę . A co !

A i jeszcze coś :> To sobie siedź w domku :| ja tam idę, będą kaszaneczki, sałateczki i doborowe towarzystwo, a Ty będziesz ;( :D :D :D

:D
2945
Mgosia
23 marca 2011r. o 22:02
Hej Artucho :) jak chcesz posłuchać fajnych piosenek to zajrzyj na bajanie :)

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3655
#Kava nieaktywny
23 marca 2011r. o 22:51
E, trafiłaś z tą piosenką..

"Milion spraw chwili brak,
szybkie, nie krótkie tak,
bo już myślisz gdzie masz iść.
numer mam zdzwońmy się,
by się spotkać lecz wiem
znów nie wyjdzie z tego nic

Czy to takie trudne, choć raz,
zmienić rzeczy bieg.

Póki na to czas, pogadamy jak za dawnych lat
Póki na to czas, wypijemy za to co dał świat
Póki na to czas, pogadamy tak jak ludzie stąd
Póki na to czas, póki na to czas, póki na to czas.."

Tak to niestety ze mną jest. Dla większości z Was weekend kojarzy się z.. weekendem. Dla mnie to albo praca albo uczelnia. A grill - od dawna przez Was wyczekiwany zapewne będzie miał miejsce w jakiś właśnie weekend.
Krótko mówiąc - Paniusiu :> - to nie tak, że próbuję się wymigać od spotkania z Wami. Ale sami widzicie - nie dość, że odległość do Was spora to jeszcze czas.. a raczej jego brak.

Jednak obiecałam sobie, że do Naszego spotkania dojdzie - prędzej czy później :)
Kava kawy nie podaruje :D

3186
#arturkedzia nieaktywny
24 marca 2011r. o 1:22

Witam Wszystkich !

Wczoraj mnie nie było bo musiałem pilnie dokończyć pisać tekst o którym kiedyś Wam pisałem. Jeszcze dziś miałem coś dop. ale okazało się że to co już nap. jest wystarczające co przyjąłem z zadowoleniem gdyż oszczędziło mi to kilka godz. intensywnego pisania i tym samym mogę odrobię zaległości tutaj. Byłem dziś na spacerku. Po południu było pięknie .
Niestety w piątek ma padać i będzie ochłodzenie.

Jutro mam ważny dzień. Nie pisałem Wam o tym bo nie wiedziałem kiedy to będzie. Od pewnego czasu szukam nowej furki dla siebie. Nie to nie auto tylko wózek i jutro mam w domu prezentację dwóch takich maszyn. Trzymajcie kciuki żebym któryś wybrał i nie musiał już dalej szukać. Co do grilla to rezerwujcie sobie czas tak po 15 maja ale głównie data będzie uzależniona od pogody. Ze względu na mnie musi być ciepło. Oczywiście spr. organizacyjne możemy powoli już zacząć ustalać. Mamy dużo czasu więc może uda Nam się dopasować termin, który będzie wszystkim odpowiadał.

Dopisane 24.03.2011r. o godz. 01:22:

Jeśli metoda się sprawdzi, to cała chwała spłynie na Ciebie, ja będę tylko szarą eminencją.
:D :D :D Popatrz Arturze, taki to niby miły, grzeczny, ale jak zdecydowanie protestować potrafi :D :D :D Miłego dzionka Domownicy :*

E będziemy wszyscy na równi świętować ten wielki sukces. To ostateczność jeśli ta metoda po kilku próbach okaże się jednak nie skuteczna to zakończę karierę tak jak Adam Małysz. Dobrze dobrze jest demokracja już uzg. kiedy rozpatrzę sugestie naszego protestanta he he. Chyba nie uwierzyłaś że go nie będzie na grillu ? Miłego ciepłego dzionka Ci życzę :* :* :*

mała Mi ja nie wiem ale na wiosnę to dziewczyny albo się głodzą albo biegają albo jedno i drugie żeby tylko schudnąć. Ty też stosujesz tą metodę czy tylko biegasz w pracy ? Dziękuję i żebyś miała co odb. ode mnie to proszę :* :* :* :*
3655
#Kava nieaktywny
24 marca 2011r. o 1:24
Arturo - piosenka przed snem :)

Spokojnej nocy :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
24 marca 2011r. o 1:59
Kava napisał(a): Arturo - piosenka przed snem :)

Spokojnej nocy :)

Jedna z moich ulubionych pościelówek. Dziękuję. Spokojnej nocy :* :*

Dopisane 24.03.2011r. o godz. 01:53:

Pannazdzieckiem napisał(a): Eh , żyć się chce przy takiej pogodzie :) Pamiętasz Arczi jak późną jesienią bałeś się zimy i zobacz brachu , jak się fajnie zrobiło . A nie mówiłem ?:D.
Rozumiem , że Mała Mi asystować będzie Ziemiance przy grilu z widelcem w ręku :)

Paniusiu Mówiłeś . Tak bałem się ale teraz już tego nie pamiętam przez to słońce he he. Grille są dwa więc łatwo się podzielą tylko że ja coś pamiętam że Ziemianka powiedziała że do pieczenia nikogo nie dopuszcza.

Jowito o grillu masz wyżej. Ja już skowronka słyszałem. Miłej pracy Ci życzę :* :*

Kavo do wakacji już blisko i wszystko jest możliwe . Masz takie wiosenne :* :* :*

Dopisane 24.03.2011r. o godz. 01:59:

GoSiaM napisał(a): Hej Artucho :) jak chcesz posłuchać fajnych piosenek to zajrzyj na bajanie :)

Słuchałem były super dzięki za cynk :* :* :*

Zmykam. Dobranoc. Miłego dzionka Wam życzę :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!