Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~E:) niezalogowany
21 marca 2011r. o 7:01
arturkedzia napisał(a): Już pięć godz. po spotkaniu z E Ziemianką i Paniusią a ja nadal po realowych buziakach nie mogę dojść do siebie he he.
E miło mi było znów z Tobą porozmawiać i pożartować. Będziesz asystować przy mojej próbie ekstremalnego leczenia paraliżu ?

Kochany, bo Wiesz, my całuśniki :D :D :D tak mamy, a co real, to real ;) Co do próby, to Wiesz, szczegóły ustalimy na prywatnym gruncie, bo tak na forum...to się wstydzę :D :D :D :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 marca 2011r. o 8:40
arturkedzia napisał(a):
... E ... Będziesz asystować przy mojej próbie ekstremalnego leczenia paraliżu ?

Z całym szacunkiem Drogi Prezesie , muszę jednak zaprotestować. Nie dość , że nie dostałem podwyżki , jako lojalny pracownik Korporacji na etacie Kierownika Transportu , to jeszcze próbuje mi się w atmosferze Wyższej Konieczności odebrać przywileje . Protestuję , choć wiadomo powszechnie , że dla Korporacji zrobię wszystko , nawet oddam prawą dłoń .... może nie koniecznie własną , w końcu tyle dłoni do okoła :D
Miłego dnia Arturze :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3145
#hemi nieaktywny
21 marca 2011r. o 21:26
kurcze to co tam się działo??;)pozdrawiam wszystkich ,a jo po ogarnianu karpacza i lataniu z aparatem za Śnieżka mam dośc:)

Pozdrawiam wszelkich piszących i będących przy temacie:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3655
#Kava nieaktywny
22 marca 2011r. o 0:00

Dobrej nocy :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
22 marca 2011r. o 1:43
~E:) napisał(a):
arturkedzia napisał(a): paraliżu ?

Kochany, bo Wiesz, my całuśniki :D :D :D tak mamy, a co real, to real ;) Co do próby, to Wiesz, szczegóły ustalimy na prywatnym gruncie, bo tak na forum...to się wstydzę :D :D :D :* :* :*

Witam Wszystkich !

Byłem dziś na spacerku. Piękną pogodę mieliśmy w pierwszy dzień wiosny. Zapomniałem Wam wspomnieć że w niedzielę dostałem cudowny bukiet wiosennych kwiatów w doniczce i teraz mam wiosnę też w pokoju.

E wiadomo real to real. Starałem się pis. szyfrem ale zgoda szczgóły oczywiście że uzgodnimy na prv. bo taki odważny to ja też nie jestem poza tym jak metoda się sprawdzi to będzie sukces na skalę światową he he. Miłego tygodnia Ci życzę :* :*

Paniusiu protest przyjęty rozpatrzenie nastąpi w ustawowym czasie 14 dni czyli odp. otrzymasz na następnym spotkaniu.

Hemi nic się takiego nie działo tylko testowaliśmy znów łóżko i materac ale to sam wiesz jest normalne u mnie he he. Będzie też pewien eksperyment przeprowadzony na żywym organiźmie. To zupełnie nowatorska metoda leczenia ale narazie nie mogę o tym nic więcej napisać .

Kavo dzięki za piosenkę :* :* :*

Sylwia Eri miłej pracy Wam życzę :* :* :*

Hegemonie już wiosna mocne uderzenie jest potrzebne. Czółko.

Gosia kiedy robimy wieczór muzyczny ? :* :* :*

małaMi a gdzie Ty nam znikłaś ? Wracaj po kolejne:* :* :* :*

Dobranoc Wszystkim. Miłego dnia Wam życzę :* :* :*
~ niezalogowany
22 marca 2011r. o 6:47
arturkedzia napisał(a):
poza tym jak metoda się sprawdzi to będzie sukces na skalę światową he he.
Paniusiu protest przyjęty rozpatrzenie nastąpi w ustawowym czasie 14 dni czyli odp. otrzymasz na następnym spotkaniu.

Jeśli metoda się sprawdzi, to cała chwała spłynie na Ciebie, ja będę tylko szarą eminencją.
:D :D :D Popatrz Arturze, taki to niby miły, grzeczny, ale jak zdecydowanie protestować potrafi :D :D :D Miłego dzionka Domownicy :*
~E:) niezalogowany
22 marca 2011r. o 6:48
Wiadomo kto :D :D :D jw.
2091
#mała Mi nieaktywny
22 marca 2011r. o 7:53
jestem, jestem Arturze :) zabiegana :) dziękuję za :*:* i przesyłam dla Ciebie :*:*:*:*:*:*:* reszta na prv :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.