~E:) napisał(a): arturkedzia napisał(a): paraliżu ?
Kochany, bo Wiesz, my całuśniki :D :D :D tak mamy, a co real, to real ;) Co do próby, to Wiesz, szczegóły ustalimy na prywatnym gruncie, bo tak na forum...to się wstydzę :D :D :D :* :* :*
Witam Wszystkich !
Byłem dziś na spacerku. Piękną pogodę mieliśmy w pierwszy dzień wiosny. Zapomniałem Wam wspomnieć że w niedzielę dostałem cudowny bukiet wiosennych kwiatów w doniczce i teraz mam wiosnę też w pokoju.
E wiadomo real to real. Starałem się pis. szyfrem ale zgoda szczgóły oczywiście że uzgodnimy na prv. bo taki odważny to ja też nie jestem poza tym jak metoda się sprawdzi to będzie sukces na skalę światową he he. Miłego tygodnia Ci życzę :* :*
Paniusiu protest przyjęty rozpatrzenie nastąpi w ustawowym czasie 14 dni czyli odp. otrzymasz na następnym spotkaniu.
Hemi nic się takiego nie działo tylko testowaliśmy znów łóżko i materac ale to sam wiesz jest normalne u mnie he he. Będzie też pewien eksperyment przeprowadzony na żywym organiźmie. To zupełnie nowatorska metoda leczenia ale narazie nie mogę o tym nic więcej napisać .
Kavo dzięki za piosenkę :* :* :*
Sylwia Eri miłej pracy Wam życzę :* :* :*
Hegemonie już wiosna mocne uderzenie jest potrzebne. Czółko.
Gosia kiedy robimy wieczór muzyczny ? :* :* :*
małaMi a gdzie Ty nam znikłaś ? Wracaj po kolejne:* :* :* :*
Dobranoc Wszystkim. Miłego dnia Wam życzę :* :* :*