Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
22 marca 2011r. o 9:10
Eh , żyć się chce przy takiej pogodzie :) Pamiętasz Arczi jak późną jesienią bałeś się zimy i zobacz brachu , jak się fajnie zrobiło . A nie mówiłem ?:D.
Ustawowe 14 dni Drogi Prezesie minie , jak z bicza strzelił , mam nadzieję , że protest mój rozpatrzony zostanie pozytywnie.
Nawiasem , w kwestii grila . Proszę pracowników Korporacji o wpisywanie się na listę obecności u Prezesa , bo Ziemianka nie wie ile kaszany ma kupić :D
Rozumiem , że Mała Mi asystować będzie Ziemiance przy grilu z widelcem w ręku :)
Miłego dnia Arturze , Tobie i domownikom :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jowita niezalogowany
22 marca 2011r. o 10:55
Witam :* :* :*

:* :* :*
~E:) niezalogowany
22 marca 2011r. o 20:05
Witaj Brunecie, wieczorową porą :D :D :D Właśnie zakończyłam swój dzień pracy :| Dłuuugi, ale owocny :) Dzisiaj spełniłam swoje pierwsze, wiosenne marzenie. Kawka na zewnątrz, przy cudnym słonku. Ktoś powie, co to za marzenie, no cóż, ja potrafię cieszyć się z małych rzeczy. Dobrej nocki Arturze :*
3655
#Kava nieaktywny
23 marca 2011r. o 0:01
Co ta wiosna narobiła..
Zrobiło się całuśnie, wszyscy uśmiechnięci :) a co niektórzy to nawet kawkę popijają na świeżym powietrzu :D planują grille, spacerują rozkoszując się pierwszymi ciepłymi (!) promieniami słońca..

No - i tak trzymać :)

Widzisz Arturo - wreszcie się doczekałeś :) jak My wszyscy.

Oby wiosna i uczucia jej towarzyszące zagościły w Naszych wnętrzach na dłużej :)

~E:) niezalogowany
23 marca 2011r. o 5:44
Witaj Arturze :) Dawno do Ciebie nie pisałam :D :D :D Nowy dzionek, Ty pewnie smacznie śpisz, no i dobrze, nabieraj sił na intensywne przeżywanie wiosny ;) Miłego dnia życzę DOMOWNIKOM :*
Kava napisał(a):
a co niektórzy to nawet kawkę popijają na świeżym powietrzu :D /c]
Tak, niezwykle miła chwila, ale pamietam to o czym pisałam parę miesiecy temu. Kawa z Kavą, chętnie ;) może znajdzie się taka okazja :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 marca 2011r. o 8:18
Kavo , jeszcześmy z Prezesem szczegółów nie ustalili , ale jeśli Ciebie na grilu nie będzie , to ja nigdzie nie idę . A co !
Nie może być tak , że Główna Negocjatorka Korporacji unika zebrań Zarządu. Będzie więc okazja do wypicia kawy z Kavą .
Miłego dnia :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3655
#Kava nieaktywny
23 marca 2011r. o 9:52
Pannazdzieckiem napisał(a): Główna Negocjatorka Korporacji unika zebrań Zarządu.

Ja unikam? Ja unikam? :| :>
Jeszcze o tym pogadamy :> :D

Miłego dnia! :)

Dopisane 23.03.2011r. o godz. 09:52:

~E: ) napisał(a): Kawa z Kavą, chętnie ;)

Pannazdzieckiem napisał(a): Będzie więc okazja do wypicia kawy z Kavą.

Spokojnie, spokojnie :D
Co się odwlecze to nie uciecze :)

Pozdrawiam! :)
3145
#hemi nieaktywny
23 marca 2011r. o 11:02
Panna a weź coś więcej na emat grilla??:D usłyszałem słowo grill,kaszanka i już mam usmiuechnietą michę:) Jak będzie rozsądny termin to wpisuje sie i jak,jak i też miałbym zamiar wziąć czynny ucział w przygotowaniach oaz transporcie jak by trza było:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!