to może dwa grille i dwa muzyczne obozy?? jeden ROCK ZONE i na pikantno a drugi to BAJANIE i takie tam wieczorne klimaty i nawet ketchup byłby łagodny:D:P!!
Dopisane 24.03.2011r. o godz. 22:59:
Senti musze:) ZARAZ WAM PĘKNIE CAŁE 4000 STRON O NASZYM BOHATERZE ARTURZE(JAK I Z NIM OD PEWNEGO CZASU!!) jak i o Nas,a ilez osób to sie tu przewinęło i o czym pisało to masakra!!:)
jedni sie pojawiają inni znikają,ale ten cudowny temat trwa dalej to dzieki Nam,Wam a przede wszystkim dzięki tobie Artur!!
wsłuchajcie sie w tekst,szczególnie poczatek-jak diabli pasuje do nas!!!!
&feature=related
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
I wł. pękło te 4000 tyś stron. Hemi masz rację że wiele osób przewinęło się przez Nasz tak nie mój tylko nasz temat bo ja to jestem tu tylko skromnym gospodarzem a to wszyscy tu piszący tworzyli i nadal utrzymują go przy życiu. Były wzloty i upadki ale nadal jest a najbardziej to ja jestem wdzięczny TV Łużyce i Emmemowi za specjalne przywileje i danie mi możliwości wirtualnego życia wśród Bolecnautów. Chciałbym żeby każdy chory miał takie możliwości i miał tylu przyjaciół zarówno wirtualnych jak i w realu . To wielki skarb ważniejszy niż wszystkie luksusy. Dziękuję Wam Moi Drodzy za te chwile które mogę tu z Wami spędzać. Mam nadzieję że jeszcze nie jedną str. razem napiszemy. To dla Naszych Kobiet :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* Chłapaki wybaczcie ale Wam nie mogę ich wysłać z wiadomych przyczyn he he.
I nawzajem będę o tym pamiętał. Dziękuję :* :* :* :*
Dopisane 25.03.2011r. o godz. 02:24:
~E:) napisał(a): [Witaj Arturku :* Jasne, że nie, gdzieżby On taką okazję przepuścił :|
To zwyczajna kokieteria z Jego strony :D :D Strachy na lachy ;)
E wiem wiem przecież poza tym mamy coś razem świętować.
Jeszcze dziś będzie pięknie. Miłej pracy :* :* :*
Hemi musi być ponad 20 stopni a pole namiotowe jest tylko wątpię czy ktoś tak długo wytrzyma. he he.
Gosia dzięki za czuwanie :* :* :*
małaMi To znaczy że biegasz dla przyjemności ? To masz ode mnie zamiast redbula :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 25.03.2011r. o godz. 02:44:
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie wiem , czy zwróciłeś uwagę Drogi Prezesie ? Pojawił nam się niejaki problem z ustaleniem terminu i temperatury . Zaznaczyć trzeba jeszcze , iż mamy również konflikt kompetencji , który rozwiązał się automatycznie po Twojej informacji o tym , że Korporacja dysponuje dwoma grilami. Ziemianaka i Mała Mi nie będą się więc biły na widelce :) ... i Bogu dziękować . Niemniej jednak taka forma rywalizacji dobrze może wpłynąć na podniebienia biesiadników. Jeśli chodzi o czas i temperaturę , zawsze możemy zrobić dogrywkę ... >
Paniusiu jak zrobi się ciepło to wszystko samo się ułoży. Kto będzie chętny to i czas sobie tak zorganizuje żeby być a z pieczeniem to wiesz że gdzie kucharek sześć .... itd. Ziemianka będzie szefową a my wszyscy do pomocy i w ten sposób żadnych konfliktów nie będzie . Z muzyką też bym się nie martwił bo coś czuję że przeważać będzie karaoke. Napewno ujawnią się jakieś ukryte talenty he he.
Witam wszystkich :* Kochani weekend przed nami :* :D Gęba mi się cieszy od rana, nocka spokojnie przespana :D No i te 4000 stroniczek....na których miałam przyjemność pisać z tak cudownymi ludźmi i z Tobą Arturze :* nieprzeciętny człowieku :* :* :*
Miłego dnia wszystkim :* :* :*
Czyżbym była pierwsza na 4000 stronie ?? Nie żeby to było ważne. Ważne jest to, że niezwykły człowiek, skupił wokół siebie tyle osób, dzieląc z Nimi smutki i radości. Dziękujemy Arturze :* :* :* Całusy dla DOMOWNIKÓW :*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.